2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاید حاجت دارا دورهم باشیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 159 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله حاجت بگیری ،من که ناامیدم ،این روزا ب ته خط رسیدم ،داشتم الان ب خودکشی فک میکردم ک تاپیکتو دیدم ،جراتشو دارم فقط دلم واسه تنهایی پسرم میسوزه ،دعا کن عاقبت بخیر شه 😔

انشالله خدا برات بهترینها را رقم بزنه. -14 تا صلوات فرستادم هدیه به چهارده معصوم به نیت حاجت رواییت.

فقط تو رو به خدا قسم میدم هرکی این کامنت را میبینه برای مادرم دعا کنه اسمشون شایسته است سرطان دارن. فردا جواب آزمایشش میاد دعا کنید چیزی نباشه. منم قسمتم بشه نماز شب میخونم دعاتون میکنم. امان از روزگار که این قدر سخت میگیره بعضی وقتا آدم دلش میخواد کاش نبود و این روزا را نمیدید

اگه سختته هی شفع و وتر رو بخونید ۳ رکعت میشه

همه جوره قبوله چه ۱ بار ذکرارو بگی چه کامل

بگو اللهم اغفر مثلا علی اللهم اغفر زینب .معصومه. سارا هرچی 

من اینجوری خوندم یه نفر که خیلی آدم درستیه پیجش درباره امام رضاس گفت اینجوری راحت بخونید

اسم ۴۰ رو اینجوری ببر تا راحت بخونی

اسم خودمم مهساس دعام کن صلوات فرستادم برات عزیزم ❤

انشاالله دلت شاد بشه. منم حال دلم داغونه، خیلی دلم برای بچه هام میسوزه که یه مادر افسرده و استرسی دارن. اسمم طوبی هست لطفا تو نماز شب برام دعا کن، استرس داغونم کرده. ممنون

حاجت رواشی گلم تروخدا از ته دل دعا کن این چیزی که نگرانشم هیچییی نباشه و بیماری نداشته باشم و خیالم راحت شه و بعدم زایمان و بارداری راحت و عالی داشته باشم و بچم صحیح و سالم بدنیا بیاد اسمم فاطمس

صلوات فرستادم عزیزم

ان شاالله حاجت روابشی

شیدام

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A