2777
2789

ماشین دارین؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

پس اصلا کریر نخر 

من خریدم الان بچم ۸ ماهشه سرجمع ۵ بار نزاشتیمش تو کریر 

ینی بدردنخورترین چیزه تو سیسمونی 

چون هرجا بری با ماشینه دیگه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
پس اصلا کریر نخر  من خریدم الان بچم ۸ ماهشه سرجمع ۵ بار نزاشتیمش تو کریر  ینی بدردنخورتر ...

اخه قراره ماشین رو بفروشیم یعنی از وقتی نی نی به دنیا بیاد تا چند ما ماشین نداریم

پس بچه رو کجا نگه میداری میرین بیرون؟

کریر جاش امنه 

من از بهار خریدم، تخت کنار مادر کیکابو، ازین مدل پارچه‌ایا که گهواره برقی هم میشه.. اما اگه چوبی میخوای یافت آباد هم میتونی بری ولی خیلی تنوع ندارن، شاید بیست تا مغازه نوزادی باشه!

اگه ماشین دارید کریری بگیر که سیت ماشین داره تا سه چهارماه اول بتونی تو ماشین نصب کنی، اگه ماشین ندارید ازین ست کالسکه کریرا بگیر که کریر روی بدنه نصب میشه و با صندلی کالسکه جا به جا میشه، چون کریر به تنهایی ممکنه برای مسیرهای طولانیه پیاده سنگین باشه برات! مگه همسرت ببره!

من کریر و کالسکه نونا گرفتم، همین قابلیت رو داره

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اخه قراره ماشین رو بفروشیم یعنی از وقتی نی نی به دنیا بیاد تا چند ما ماشین نداریم پس بچه رو کجا نگه ...

بدون ماشین سخت میشه

ما ماشین داریم خاستیمم از ماشین پیاده بشیم بغلم‌نگهش میدارم

بعدشم‌کریر خیلی سنگینه حالا بچه هم بیاد روش ادم دستش میشکنه