2777
2789
عنوان

چرا الان بیدارین؟🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 67 پست
وا خوب با ماشین داره میره هزینه که مینه فقط یه پاسپورت و ویزا میخوای دیگه ف کن مثل ارسطو بری همه کش ...

اگ یدرصد میرف دور میشد میرفتم باهاش ولی همه کامیون ک بار بیرون نمیزنن شوهر من ولوو داره یعنی شن و ماسه میزنه میبره ۴یا ۵تا شهر اونطرف تر از ما من فقط آخر هفته ها باهاش میرم الانم قراره برادرشوهرمم ماشینشو بار بزنع همه باهم بریم بار خالی  کنیم اونطرفی بریم لب دریا😁😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
فداتون ماتهرانیم اتفاقا احتمالا اخرماه شاید بیایم سمت شمال ❤عاشق شمالم شوهرم همیشه میخنده میگه توچرا ...

واقعاً چه جالب شایدم زن داداش من میشدی   به نظر من هرجا دلت خوش باشه اونجا بهشته شهر و روستاش مهم نیس عزیزم

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم گرفته چون ۲ساله عقدم.مادروپدرشوهرم میگن نداریم براتون عروسی نمیگیریم ولی ۹سال پیش برا پسربزرگش ع ...

برای منم عروسی نگرفتن مردم؟؟

نه فقط بی سر صدا اومدم سر خونه زندگیم

می‌دونم عروسی آرزو ی همه ی ما دختراس

اما خب چ کنیم ک بعضی مردا واقعا کثافتن

شمام سعی کن نگیر پول همونو کم کم تو زندگیت جمع کن بریم ماه عسل

الان کمتر کسی پیدا میشه با این خرجای گرون عروسی بگیره

برین ماه عسل عشق کنید

موفق باشن  حتما خیلی استرس دارین  کاربرای سایت الان خودشون کنکور دارن  شما پسرتون& ...

نه خداروشکر استرس نداشتیم چون آماده بود خوشحال وخندون رفتیم الانم اومدیم خونه خداروشکر راضی هست انشالله که همه موفق باشن ♥

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
نه خداروشکر استرس نداشتیم چون آماده بود خوشحال وخندون رفتیم الانم اومدیم خونه خداروشکر راضی هست انشا ...

خدا رو شکر عزیزم 

ان شاء الله همون رشته ای میخوان بیارن 

مزد زحمتاشونو بگیرن 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خدا رو شکر عزیزم  ان شاء الله همون رشته ای میخوان بیارن  مزد زحمتاشونو بگیرن

فداتشم عزیزم انشاالله ممنون از لطفتون 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥