2777
2789
عنوان

چرا الان بیدارین؟🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 67 پست
پسرم کنکورداره بردمش حوزه امتحانی

موفق باشن 

حتما خیلی استرس دارین 

کاربرای سایت الان خودشون کنکور دارن 

شما پسرتون 

خیلی هم عالی 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم ۱ساعتی هست بیدار شده و بازی می کنه🫠

وایییی خیلی سخته ها خابت بیاد بچه بیدار بشه 

جاریه من الان داشتیم حرف میزدیم میگف پسرش دیشب زود خابید بعد ساعت ۳شب بلند شد املت خورد و بازی میکرد بیچاره میگف الان پدر و پسر خابن من سردرد شدم واقعا بچها زود بلند میشن خیلی بدههه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

سرکار؟!🤔🤔🤔🤔

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اخی خوشبحالتون منم دلم خواست 🥺

عزیززز دلمممم ولی من ذوقشو اولش دارم وقتی سوار میشم مثلا ماشینایی ک رد میشن همه یجوری زل میزنن انگار بد فکر میکنن😅

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
منم یه مدتی همین اوضاع رو داشتم.الان بهترم.درسته درگیری ادمو بی انگیزه میکنه

چیکار کردید بهتر شدین

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

دلم گرفته چون ۲ساله عقدم.مادروپدرشوهرم میگن نداریم براتون عروسی نمیگیریم ولی ۹سال پیش برا پسربزرگش عروسی گرفتن.شوهرمم ک نداره بگیره.مادرشوهرمم برا منو شوهرم کاری نمیکنن ولی هزاران توقع مالی و احترام رو از منو شوهرم دارن.شوهرمم به حرفشون گوش میده.مادروپدرشوهرم درسته الا هزینشو ندارن ولی اخلاقی و رفتاری ک میبینم اصلا بی مسئولیتن. خودشونو زدن ب اون راه و ب فکر ماهم نیستن.فکر خودشونن.خانما من الا بعد ۲سال خشک و خالی بدون عروسی برم سر زندگی دلم نمیخاد با این مادروپدر شوهر حرف بزنم.ولی اونا دست برنمیدارن.من چیکار کنم 

2810