2777
2789

شیاف دیکلوفناک میزارم

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا سردی و سرما و رطوبت ،درد تشدید می‌کنه

حمام نرو

جوراب بپوش

کمر با یه چادر ببند

لبنیات و سردیجات اصلا نخور

در عوض،دمنوش های گرم بخور مثل پونه و آویشن و دارچین

اگر روغن سیاهدانه داری ،از دو سه روز قبل شروع،دل و کمرت بزن ماساژ بده

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

اگر دردهای انقباضی زیادی دارین و شدتش زیاده

می‌تونه از کمبود منیزیم باشه

قرص منیزیم شبها مصرف کنین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

من برا خودم دو معجزه پیدا کردم 

موز به اندازه یک کیلو یا نیم کیلو تو چند روز نزدیک پریود بخور روزی یکی 

یا اینکه کاچی عالیه دو روز قبل پریود یه قابلمه کوچولو درست کن روزی یک یا دوبار به اندازه کاسه ماست خوری بخور درمونه بخدا 

باور کن اصلا متوجه نمیشم که پریود شدم هم راحت میاد و هم اصلا کمر درد و شکم درد ندارم 

امتحان کن حتما 

دمنوش آویشن هم خوبه از دوروز قبل روزی یک لیوان تا روز اول پریود بخور 

کلا گرمیجات خوبه و سردی نخور 

اگر این سه موردی که گفتم نتونستی بخوری و رسیدی به روز پریود تنها کاری که میتونی بکنی اینه که آب گرم نبات بخوری توی لیوان آب داغ نبات بنداز و حل بشه یخور