2777
2789
عنوان

از دست دختر سه سالم دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 45 پست
بردم عزیزم از نظر خودم بیش فعال بود. با توجه ب لجاجت بیش از حدش با توجه ب ناتوانی توی نشستنش با توجه ...

پسر دایی من مامانش تو پارکینگ خونه بهش غذا میداد اصلا نمینشت و توی راه رفتن غذا میخورد...

مهد بردنش مدام مربیا میگفتن بیاین زودتر ببریدش الان که رفته مدرسه بهتره

چندتا دکتر مغز و اعصاب یا روانپزشک دیگه هم ببریدش از اون خوبا

معجزه کن صبر مرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچس دیگه 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

والا بچه من ۴/۵ سالشه از لجبازی هاش کلافه شدم 

همش هر چی میخواد با جیغ میگه ، خیلی زود عصبانی میشه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

برای تربیت فرزند آموزش ببین مشاور به درد تو نمیخوره چیزایی برات فاجعه و غیر قابل کنترل شده که از نظر من واقعا مدیریتش سخت نیست ولی چون از اول درست واکنش نشون ندادی بچه هم آموزش پذیر بار نیومده به نظرت میرسه که کلا از دستت همه چیز خارجه

دوره های تربیت فرزند شرکت کن فکر نکن بچه من فرق می‌کنه ال و بل 

قشنگ وقت بذار آموزش ببین بدقلق ترین بچه ها با تغییر والدین آموزش پذیر میشن حالا یه بچه آسونه زودتر تغییر می‌کنه یکی بچه سختیه دیر تر 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

راستی اگه میزاره دعا بهش وصل باشه، حرز امام جواد عالیه

متاسفانه من با سوزن گشت سرش زدم که نبینه، آخر دید از تو دهنش درآوردم، دیگه میترسم

اگر گردنبند میذاره باشه بگیر براش عالیه

خودتم انگشتر فیروزه بپوش برای اعصاب خوبه

انشالله بزرگ میشن آروم میشن.. من از بس همه اینو بهم گفتن یه ذره آرومتر شدم

وگرنه هیچ مهمونی نمیتونم برم انگار از قفس فرار کرده😢

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اخه چه ربطی به اون بچه داره یعنی چی بدقلقه،اون که الان عقل نداره تربیت شما ایراد داره چرا یکم قبل ...

😐

چطور ندیده و نشناخته میگین ایشون مقصرن؟  بچه لجباز و بدقلق ندیدی؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اخه چه ربطی به اون بچه داره یعنی چی بدقلقه،اون که الان عقل نداره تربیت شما ایراد داره چرا یکم قبل ...

ینی حتی میرم دسشویی میاد پشت در گریه میکنه ک بیا بیرون منو برا چی تنها گذاشتی. یا مثلا میخایم غذا بخوریم نمیتونه بشینه همش درحال تحرکه. یا مثلا هنوز ک هنوزه وقتی خوابه اگه از کنارش بلند شم بلند میشه و میزنه زیر گریه‌. یا مثلا واسش توضیح میدم ک مامان دست ب فلان چیز نزن خطرناکه کار مامان و باباس فقط ب همون چیزای ممنوعه دست میزنه.یا مثلا جدیدا انقد دسشویی نمیره ک دلدرد میگیره ب هیچ حربه ای هم درست نمیشه... واقعا منم ب این نتیجه رسیدم ک من مشکل دارم ن بچم ولی نمیفهمم مشکلم کجاس... 

والا بچه من ۴/۵ سالشه از لجبازی هاش کلافه شدم  همش هر چی میخواد با جیغ میگه ، خیلی زود عصبانی ...

من میگم حیغ میزنی صداتو نمیشنوم وقتی اروم گفتی جوابتو میدم...بعد اروم میگه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند