2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقوقش چجوریه من نمیدونم برم وکالت یا معلمی

وکالت که حقوق بگیر نیستی 

بستگی به علاقه داره چون به روحیه هرکسی نمیخوره وکالت 

از نظر درامد میشه گقت حقوق معلم متوسط یک پنجم یک وکیل معمولیه

شوهر ی خونه میخواد بخره و قراره ب اسم زنش بکنه . بعدها نمیتونه پس بگیره ب عنوان کادو یا هبه و....

بله میتونه 

اگر بین زن و مرد ثمن معامله ای رد و بدل نشده یاشه ..درواقع هبه محسوب میشه

بله میتونه  اگر بین زن و مرد ثمن معامله ای رد و بدل نشده یاشه ..درواقع هبه محسوب میشه

سنداولیه ب اسم کسی دیگه هستا. شوهر میخواد بخره ازکسی ب اسم خانومش. اینجوری منظورمه. اگه اینجوریم میتونه پس بگیره خانوم ی مقدار کم بریزه بدحساب شوهرش ب عنوان خرید خونه مشکل حل میشه؟

parasoo1989@
سنداولیه ب اسم کسی دیگه هستا. شوهر میخواد بخره ازکسی ب اسم خانومش. اینجوری منظورمه. اگه اینجوریم میت ...

کار از محکم کارب عیب نمیکنه ...پول رو بریزه به حساب زن و زن منتقل کنع که فروشنده و سند مستقیم بخوره به اسم خانم

اگه یه قاضی بخواد ازدواج کنه میگن باید حفاظت اجازه بده حالا حفاظت چه چیز هایی براش مد نظره؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
اگه یه قاضی بخواد ازدواج کنه میگن باید حفاظت اجازه بده حالا حفاظت چه چیز هایی براش مد نظره؟ 

چنین چیزی نیست که باید اجازه بده اصلا 

اشتباهی هست که جا افتاده 

مگر مورد خاص اونم در شهرهای کوچیک 

مثلا خانواده خانم شهره شهر باشن در جنایت یا از طایفه هایی که معروفن به گندکاری 

یا مثلا ازدواج قاضی با وکیل که گیر میدن یعنی اتمام حجت میکنن اما بازم نمیان بگن ازدواج نکن

چنین چیزی نیست که باید اجازه بده اصلا  اشتباهی هست که جا افتاده  مگر مورد خاص اونم در شه ...

عزیزم آخه خود این آقا گفتن حفاظت گیر میده 

به نظرتون ممکنه گوشی و پیام. های اون خانم رو چک کنن البته گذشتش رو نه الان 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم آخه خود این آقا گفتن حفاظت گیر میده  به نظرتون ممکنه گوشی و پیام. های اون خانم رو چک کنن ...

نه باباااا 

بیخود گفته گیر میدن 

خواسته بپیچونش ببخشید 

اصلا بگیر و ببند نداره