sevdii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 19976 عنوان بنظرتون با این وضعم نهایی رو چ میکنم؟🥲 105 بازدید | 5 پست زبان ،عربی ،دینی ،انسان محیط خوندم شیمی و فیزیک و زیست فیلم میبینم ( دوره نهایی)ادبیات ارایه و دسستور بلدم معنی زیاد بلد نیستم ک میخونمریاضیم افتضاحه زمین نصفشو خوندم تاریخ نخوندم کلاوضعم خیلی بده ؟ اره؟🥲 شایدیهروزبفهمییهنفربیصدادوستتداشت:)💔چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده🥀 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن) بیشتر ببینیدبستن 1403/02/06 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
off_on_1 عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 282 من یازدهمم تقریبا مث خودمیمن از امروز میخام جدی تر بخونم infinite sadness
sevdii مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 19976 من یازدهمم تقریبا مث خودمی من از امروز میخام جدی تر بخونم من میخوام بخونم ولی انقد امتحان میگیرن نمیزارن این هفته هر روز ی امتحان دارم + دو یا سه تا پرسش اصلا وقت نمیشه کامل خوند😐 شایدیهروزبفهمییهنفربیصدادوستتداشت:)💔چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده🥀 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن) بیشتر ببینیدبستن
off_on_1 عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 282 من میخوام بخونم ولی انقد امتحان میگیرن نمیزارن این هفته هر روز ی امتحان دارم + دو یا سه تا پرسش اصلا ... اها من امرزو واسه نهایی برنامه ریختم و شروع... infinite sadness