2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 42 پست
گفته ننت نمیبره دکتر؟ بگو خودت شما چیکاره ای؟ همین آقا دو روز دیگه حرفی چیزی بشه میگه مامانت دخالت ...

خودش هم مقصزه عزیزم این ما هستیم که اجازه میدیم دیگران چطور با ما رفتار کنن حالا میخواد شوهز باشه یا هر کس دیگه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بعد بابام اینا برداشتن بردن خونشون یک هفته اونجا بودم شوهذم اومد دنبالم گفت برات زندگی میسازم کیف کنی خانوممی دوست دارم اومدم خونه دستشو زد بهم خیالش راحت شد تخلیه شد باز دعوا سر اینکه مامان تو یارانه مو خورده تاره یارانمو جدا کردیم از خانوادم اینم میگه باید دو سال یارانه ای که خونه من بودی رو بده مامانت بعدش باز دعوامون شد تا به الان هنوز دعوا داریم نه چیزی برای خونه میخره مامانش یادش داده نخر از بس خریدی پررو شده میگ میرم سیب زمینی دونه ای میخرم گفتم برو بخر گفت فرشمو جمع میکنم تو ننت فرش نداده برای من گفتم باشه امروز میخاستم برم دکتر بدون ننش نمیذاره زنگ زد ننش گفت نمیخاد بره نذاشت برم یک هفته اس بهش میگم اینو دلم میخاد مرد خسیسی نبود به هیج عنوان همیسه بهترین چیزا رو برام فراهم میکنه خدا ازش نگذره الان دارم با گریه میگم همش زیر سر ننشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش هم مقصزه عزیزم این ما هستیم که اجازه میدیم دیگران چطور با ما رفتار کنن حالا میخواد شوهز باشه یا ...

دقیقا

فردا همین مرد ممکنه با یه زن دیگه که مخصوصا سلیطه باشه همچین با مدارا و ناز و ادا رفتار کنه 

ببخشید ولی دلم نمیسوزه وقتی طرف اینجوریه شما باز ازش بچه دار شدی 

بخدا قبلش آقا بود فقط مشکلمون بچه بود خودم الان برای دختری که میخام دنیا بیارم ناراحتم بخدا قبلش خوب بود

بعد بابام اینا برداشتن بردن خونشون یک هفته اونجا بودم شوهذم اومد دنبالم گفت برات زندگی میسازم کیف کن ...

خدا صبرت بده واااااااااای چطور طلاق نگرفتی؟ بیچاره اون بچه سرم سوت کشید واقعا فقط از خدا معجزه بخواه گلم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
بعد بابام اینا برداشتن بردن خونشون یک هفته اونجا بودم شوهذم اومد دنبالم گفت برات زندگی میسازم کیف کن ...

زنگ بزن نتش

بگو مهرمو میذارم اجرا دهنتونو سرویس میکنم اگه پاتو از زندگیم بیرون نکشی

نمیدونم چه مرگشه

بشین قشنگ باهاش حرف بزن ن با دعوا

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
بخدا قبلش آقا بود فقط مشکلمون بچه بود خودم الان برای دختری که میخام دنیا بیارم ناراحتم بخدا قبلش خوب ...

ببخشید عزیزدلم پس من زود قضاوت کردم .

خودت و دختر قشنگت خوشبخترین باشید 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
گفته ننت نمیبرتت دکتر؟ بگو خودت شما چیکاره ای؟ همین آقا دو روز دیگه حرفی چیزی بشه میگه مامانت دخال ...

دقیقا الان داره بهم میرسه چون خیلی ضعیف شدم میگ چیه دخالت میکنه بچه مامانه منه مامان من باید بگه چی خوبه چی خوب نیست میگ زاییدی من راه نمیدم

بخدا قبلش آقا بود فقط مشکلمون بچه بود خودم الان برای دختری که میخام دنیا بیارم ناراحتم بخدا قبلش خوب ...

کجاش خوب خودت رو گول نزن مردی که برمیگرده میگه ننت نمیبره تو رو دکتر مورچه هم نزاییدی مرد نیست بی غیرته 

الکی طرفداری نکن ازش چقدر بیسواده که نمیدونه تعیین کننده جنسیت مرد هست نه رحم زن