2777
2789
اخرش چی شد؟ برگشت بهت؟ یا واقعا نشد؟

والا تو رابطه ایم ...بهم گفتن ولت میکنه :))))) در صورتیکه من اصلا دلم نمیخاست آخرشو بدونم و سوالم یه چی دیگه بودم ...حالا رفته تو ناخودآگاهم که قراره کات کنیم 💔🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام ببینم برمیگرده؟ دوستم داره؟ اگر برمیگرده کی میاد؟ چی میخواد بهم بگه؟ من خیلی دلم براش تنگ ...

حس میگم پسر پر انرژی و شر شیطونیه طرف مقابلت 

سفیده با موهای لخت

بهت فکر میکنه دوست داره دورادور حواسش بهت هست ولی فعلا قدمی جلو نمیذاره

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
خودم حس دارم عزیزم  حست واسه حسی که در آینده در فصل پاییز دارم چیه دقیقا قراره کجا برم؟؟ چون ...

چرا پاک کروی پست رو من نخوندمش.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
حس میگم پسر پر انرژی و شر شیطونیه طرف مقابلت  سفیده با موهای لخت بهت فکر میکنه دوست داره دورا ...

تو روخدا حست میگه طلاهام بهم برمیگردن؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
حس میگم پسر پر انرژی و شر شیطونیه طرف مقابلت  سفیده با موهای لخت بهت فکر میکنه دوست داره دورا ...

درست میشه بین ما ؟

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

من طلاهام رودزد برده میخوام ببینم بهم برمیگردن؟

میخای شماره یکی رو بهت بدم سرکتاب میگیره رایگان 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️