2777
2789
عنوان

آیا می شود با آدمی که قبلا عاشق شده ازدواج کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست

هم من قبلا عاشق شده بودم هم شوهرم واسه جفتمون تموم شده بود وقتی باهم ازدواج کردیم من که هیچوقت دیگه بهش فکر نکردم هیچوقتم مقایسه نکردم چون اگه آدمای قبلی زندگیمون مناسب بودن هیچوقت نمیرفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من شوهرم دوست بودیم خب بعد من نمی‌دونستم قبلا عاشق دختر عموی باباش بوده بعد من و شوهرم توی دورا ...

این طرف میگه مال دوران جاهلیت بوده و اگر برگرده هرگز نمی خوامش. مثلا برای 8 سال پیش. 

پسری که قبلا عاشق شده دیگه نمیشه عاشق بشه شاید زن بگیره وحتی زنش ودوست داشته باشه ولی هیچ وقت اون اح ...

ما همچین ازدواجیت اخیرا داشتیم

پسره نرسید به دختری ک میخواست بعدش به اصرار بقیه با یه دختر همینجور رندوم ازدواج کرد

اصلا شوقی ذوق خاصی نداره

با دختره میگه میخنده خوبه ولی خب

اخرشم صدای زنش در اومد افتادن تو جریان طلاق

شوهر منم تو مشاوره قبل از ازدواج فهمیدم که عاشق بوده قبل آزمون برای سالها پیش از من بوده الان هم مشکلی نداریم 

در کل فقط پسرهای بیست ساله رو می تونید پیدا کنید که تا حالا عاشق نشده باشن اکثر آدم های بالای ۲۷ سال به بالا به هر حال تو زندگیشون کسی بوده و نمیشه کتمان کرد 

بعضی روانشناسا چرت و پرت زیاد میگن 

خودت بسنج ببین طرف چجوریه 

هنوز به طرف حسی داره یا نه 

یه وقتایی عشق به نفرت تبدیل میشه 

در این حالت هم شباهت های طرف الانش رو با قبلی مقایسه می‌کنه 

در کل باید مراقب باشید و ته و توی قضیه رو دربیاری

ولی خب اون موقع شکست عشقی بدی خورده. 

خب شوهر منم موقعی ک با این بود دختره ولش کرد بعد ک برگشت دوباره دختره رو قبول کرد منو ول کرد بازم دختره خیانت  کرداین دفعه این ولش کرد 🤣

خوبه دیگه 

یه چیز دیگه. یکی از هم اتاقی ام یه خواستگار داره شرایطش مثل من عشق قدیمی خیلی سال پیش داشته بعد الان گفته که یه عکس دیدم یاد اون افتاده و حالش رو بد کرده. ولی اونم همین حرفا رو بهش زده و علاوه بر اون گفته برای این یادش رو زنده نگه می داره تا بعدا درست ازدواج کنه. میگه وقتی بعد شکست عشقی رفته پیش روانشناس این رو گفته بهش. حتی خود روانشناس که آدم خیلی سرشناسی هم بوده از اقوام نزدیک خودش برای این خواستگار دوستم خواستگار پیدا کرده. 

2810