2777
2789

آیا می شود با آدمی که قبلا عاشق شده و دوست دختر داشته ازدواج کرد؟ 

چون من توی یک فیلم دیدم پسره عاشق یکی بود بعد بهش نرسیده بود بعد زن گرفته بود می خواست اون شبیه به دختره لباس بپوشه و اون رو شبیه اون عشق سابقش کرده بود. 

حالا من استرس دارم واسه خواستگارم که این طوری هست. روانشناس که رفتم گفت اتفاقا این آدما بهتر بلدن زندگی کنن ولی خب گفتم نظرات اینجا رو هم بپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که قبلا عاشق یکی دیگه بودم اون فوت شده خواهرزادش با اینکه میدونم من جونم هنوزم برا اون در میره ازم خواستگاری کرد من جواب رد دادم نمیدونم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

من باشم قبول نمیکنم چون خیلی حسود و حساسم 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه فقط کمرنگ ترمیشه

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

والا دوست همسرم قبلاً عاشق یکی بود بهم نرسیدن پدر و مادرش راضی نشدن بره خواستگاری اونم الان نامزد کرده روی دختره میمیره اینقدر که دوستش داره

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

پسری که قبلا عاشق شده دیگه نمیشه عاشق بشه شاید زن بگیره وحتی زنش ودوست داشته باشه ولی هیچ وقت اون احساسی رو که به اون دختر داشت به زنش نداره اگه مرد واقعی باشه نمیزاره گدشته اش وارد زندگیش بشه اگه هم خیلی مرد باشه اصولا هرگز ازدواج نمیکنه ولی اگه نامرد باشه به زنش خیانت میکنه وما بقی داستان

ببین من شوهرم دوست بودیم خب بعد من نمی‌دونستم قبلا عاشق دختر عموی باباش بوده بعد من و شوهرم توی دوران دوستی بودیم ک این خانم متوجه میشه و برمیگرده ب شوهرم و شوهرم منو ول می‌کنه می‌ره باهاش قدیمیای نی نی سایت یادشونه هر روز تایپیک میزدم ناله میکردم بعد ی مدت هم دختره خیانت می‌کنه شوهرم نامزدیشو باهاش بهم میزنع و برمیگرده و باهم ازدواج میکنیم الآنم شکر خدا همه چی خوبه پس بدون میشه با کسی ازدواج کرد ک حتی بهت خیانت کرده رفته با کسی ک قبلا عاشقش بوده اما سرش ک ب سنگ بخوره درست میشه

2810