آیا می شود با آدمی که قبلا عاشق شده و دوست دختر داشته ازدواج کرد؟
چون من توی یک فیلم دیدم پسره عاشق یکی بود بعد بهش نرسیده بود بعد زن گرفته بود می خواست اون شبیه به دختره لباس بپوشه و اون رو شبیه اون عشق سابقش کرده بود.
حالا من استرس دارم واسه خواستگارم که این طوری هست. روانشناس که رفتم گفت اتفاقا این آدما بهتر بلدن زندگی کنن ولی خب گفتم نظرات اینجا رو هم بپرسم
هم من قبلا عاشق شده بودم هم شوهرم واسه جفتمون تموم شده بود وقتی باهم ازدواج کردیم من که هیچوقت دیگه بهش فکر نکردم هیچوقتم مقایسه نکردم چون اگه آدمای قبلی زندگیمون مناسب بودن هیچوقت نمیرفتن
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
شوهر منم تو مشاوره قبل از ازدواج فهمیدم که عاشق بوده قبل آزمون برای سالها پیش از من بوده الان هم مشکلی نداریم
در کل فقط پسرهای بیست ساله رو می تونید پیدا کنید که تا حالا عاشق نشده باشن اکثر آدم های بالای ۲۷ سال به بالا به هر حال تو زندگیشون کسی بوده و نمیشه کتمان کرد
یه چیز دیگه. یکی از هم اتاقی ام یه خواستگار داره شرایطش مثل من عشق قدیمی خیلی سال پیش داشته بعد الان گفته که یه عکس دیدم یاد اون افتاده و حالش رو بد کرده. ولی اونم همین حرفا رو بهش زده و علاوه بر اون گفته برای این یادش رو زنده نگه می داره تا بعدا درست ازدواج کنه. میگه وقتی بعد شکست عشقی رفته پیش روانشناس این رو گفته بهش. حتی خود روانشناس که آدم خیلی سرشناسی هم بوده از اقوام نزدیک خودش برای این خواستگار دوستم خواستگار پیدا کرده.