2777
2789
عنوان

چرا هیشکی جواب منو نمیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
یراحل بگی اگ کاری میدونی جایی هست نیمه وقت برم 

واسه بچم پرستار میخام ولی من پردیس تهرانم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای کار نگفتم برای دندون هات گفتم۰🥲 من همسرم اونجاس میتونم بگم با تخفیف برات کار کنن    

اره فدات شمم میتونم بیاام 

واقعا میتونی این لطفو در حقم کنی؟من دندونام کجه میخام ارتو کنم اونقدر گرون شده نمیتونم بخدا فک کنم ۵ ساله میخام درس کنن ولی هزینشو ندارم 

الانم ک نزدیک ۴.۵ تا خراب شده

2805
دورت بگردم منتظرم میگم ایتا داری؟

عزیزم ارتو ۵۰ به بالاس بعد هنسرم گفت من میتونم دستمزد خودمو کمتر بگیرم و حدود ۴۰ شاید بشه و توی کلینیک بلید حداقل نصفشو اول بدن بقیه رو جک

کاش میزاشتی روز امتحان یادت میوفتاد که نخوندی 😅😅😅

مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂 

حالا شما اول هر دندونت که خرابه و درد می‌کنه رو بده این خانمی که شوهرشون گفتند می‌تونه کمک کنه پر کنه فعلا... که بتونی به کنکورت هم برسی!!!!بعداً که به درآمد رسیدی به فکر ارتودنسی باش. چون این یه کار زیبایی هست و هیشکی در راه خدا انجام نمی‌ده! بعدشم فکرت و تا جایی که میتونی بده فقط به درس تا تیر 

حالا شما اول هر دندونت که خرابه و درد می‌کنه رو بده این خانمی که شوهرشون گفتند می‌تونه کمک کنه پر کن ...

باشه چشم 

برا تیر میخونم ولی مشکل اینه کجا قراره ب درامد برسم کار نیست؟

2810