2777
2789
عنوان

داستان زندگی من ایاواقعا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 5939 بازدید | 26 پست
ولی من مریضایی که سرطان خون داشتن و یک شبه مردن دیدم.
یکیش یه خانم 55 ساله بود. با همین تابلویی که مهتاب گفت
یکیش یه پسر 17 ساله بود (این اولای ددانشجوییم بود) وقتی اوردنش تمام غدد لنفاوی گردنش ورم کرده بود
تشخیص براش نگذاشته بودند هنوز بین عفونت و سرطان . کلی نمونه گرفتن . فرداییش که رفتم . تو بخش نبود.
یعنی شما تمام درام نویسای دنیا رو حلال نمیکنید
من تو چون کارم با درد مردمه کلی از این بدترشو دیدم.
شما ها خیلی خوشبختید.
ولی مثلا اگه راست باشه چکار میشه کرد؟ چرا اینقدر باید تحت تاثیر قرار بگیرید. هر دقیقه یه نفر یا بیشتر ادم تو دنیا میمیره . ما باید بشینیم صبح تا شب عزا داری؟
واقعا به اندازه نعمتایی که دارید خدا رو شکر کردید تا حالا؟
دوستان یکمی گذشت داشته باشین !!

اگه مهتاب عزیز داستان نوشته که دست مریزاد بسیار زیبا نوشته ، من خودم به شخصه خودم رو توی عمق داستان حس میکردم و مطمئنا شما هم همچین حسی داشتین که اشک ریختین !! فکر کنید و سعی کنید از نکاتی که توی این داستان خوندین برای زندگیتون درس بگیرین که درس بسیار داشت !!

اگر هم واقعیت بوده که بیاید برای سلامت این دوست عزیز دعا کنید که ایشالا سلامتیش رو باز یابه و کنار شوهر عزیزش خوشبخت باشه و خدا بهش صبر و طاقت بده که بتونه با مرگ فرزندش کنار بیاد ، خدا داغ فرزند روی دل هیچ کسی نگذاره آمین

در مورد سرطان هم مادر خود من 15 سال پیش از سرطان خون در گذشت بیماری مادر من 11 سال طول کشید ولی همون موقع ها که هی بیمارستان بستری میشد خیلییییی دیدیم بیماران سرطانی که از زمان تشخیص تا فوتشون یک هفته هم زمان نمیبرد و همه این بستگی به نوع پیشرفت سلول های سرطانی داره و مقاومت بدن و روحیه شخص !! ایشالا خدا کسی رو گرفتار این جور بیماری ها نکنه و همه بیماران رو هم شفا بده آمین

مامان شیطونک عزیز شما هم باید سعی کنی قوی باشی ، با این حسابی که شما میگی باید پات رو از خونه بیرون نگذاری باید اخبار نبینی باید روزنامه نخونی چون پر از اخبار بده !!!

دوست عزیزی رو به خانوم مهتاب گفته حلالت نمیکنم !!شما فیلمای غمگین مگه نمیبینید ؟؟ رمان مگه نمیخونید ؟؟؟ توی اجتماع مگه نیستید ؟؟
همه داستان نویسانی رو که داستانشون با خوشی و شادی همراه نیست رو حلال نمیکنید ؟؟؟ تمام فیلمنامه نویسا رو هم همینطور ؟؟؟
واقع گرا باشین یکمییییییییییییی دنیا همیشه به میل ما نیست کنار شادی ها همیشه غم ها هست !!

بهتره بعد از خوندن یک سرگذشت یا داستان این گونه غم انگیز به جای زانوی غم بقل کردن و غصه خوردن به جای به زمین کوبیدن نویسنده کمی هم به این فکر کنیم چی از این داستان یا سرگذشت یاد گرفتیم ؟؟ توی اون جملات زیبا که همه ما رو میخ کوب کرد پای کامپیوتر که تا ته این سرگذشت رو بخونیم چه درسی نهفته بود ؟؟؟

اگه عمیق خونده باشین منظورم رو خوب میفهمید اگه هم نه که دیگر هیییییییییییییییییییییییچ !!!

برای همه دوستان عزیز آرامش و برای مهتاب عزیز صبر و سلامت از خداوند خواستارم خواه مهتاب یک شخصیت داستانیست یا دختری است غریب و پر درد گوشه ای از این دنیای نامروت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گفتم حلالش نمیکنم و هرگز نخواهم کرد
چطور کسی بیاد اینهمه دروغ سر هم ببافه و اینهمه احساسات بقیه رو درگیر بکنن و بعد هم بگیم وای چه داستان پرداز خوبی؟ چقدر قلمت خوبه؟
البته که خدا رو شکر که داستان بوده و اون دختر کوچولو واقعیت نداشته
اما به بازی گرفتن اینهمه مادر باردار و شیر ده جایزه؟ مادرایی که بچه ندار نمیشدن و اینجا رو خوندن و چقدر ناراحت و غمگین شدن؟
لبته که حلالش نمیکنم...هرگز نمیکنم... ازش نمیگذرم ..بخاطر احساساتی که جریحه دار کرد از من...خاطر قلبیکه از من شکوند...بخاطر روحی که پاره پاره کرد از من بخاطر اون دختر کوچولو

مهتاب یا شجاع باش و بیا یا هرگز حلالت نمیکنم
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
شاید این داستان واقعی باشه. اون وقت اونه که شما رو حلال نمی کنه ولیمن میگم واقعیه چون کدهایی داشت که درست بود. مثلا اینکه هیچ جای داستان نمی خواست نام خانوادگی رو بگه ولی یه جا از دستش در رفت و نام خانوادگی فرزاد رو گفت. این یعنی نمیخواد شخصیت واقعیش که ممکنه کلی آشنا هم تو همین سایت داشته باشه فاش بشه. و یک کد دیگه اینکه میتونید برید بهشت زهرا قطعه 27 ببینید 2 تا قبر کنار هم به اسم های حمید و پریسا پیدا می کنید و کمی اونطرف تر آناهید رو. اگه این قبرها رو پیدا کردید دیگه شک نکنید در واقعی بودن این زندگی.
زهرا منم گفتم
اگه سر کاری باشه و داستان هرگز حلالش نخواهم کرد
خدایی هست و قیامتی...

و این برام مبهمه که اون که اینقدر خواننده اینجا بود چرا نمیاد چیزی بگه؟
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
ممنون سیمین جون اون پیام رو خونده بودم

قانع کننده نیست
چطوری دو تا ایدی رو تشخیص میدن مال یکیه؟
چون هر بار که ثبت نام کنی مشخصاتت اگه تکراری باشه میگه قبلا ثبت شدهمگر این که ای پی کامپیوتر شخص استفاده کننده رو داشته باشن

من از سال 87 عضو هستم وقتی سایت از فیلترینگ دراومد دیگه منو با ایدی قبلیم راه نداد و دائم ارور میزد که نام کاربری یا اسم رمزتون اشتباهه!!!!

وهر چر هم به روسا ایمیل زدم کمکی نکردن مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم
و همون مشخصات قبلیمو قبول نمیکرد میگفت قبلا ثبت شده و مجبور شدم با ایدی جدید بیام متاسفانه

نمیدونم
من ازشون خواستم اگه میتونن توضیح بیشتری بدن

البته موضوع مهتاب واسم مهم نیست میخوام به اصل قضیه رسیدگی بشه
چون تو یک سال اخیر این موضوع تکرار شده
و هر بال اخرش بی نتیجه بوده و فقط به حذف کلوپ رسیده
شاید اگه بذارن شخص مذبور بیاد و ادامه بده خودش به راحتی دستش رو بشه

من هیچوقت داستانهای محیطهای مجازی رو نمی خونم ولی این داستان رو چون یکی از کاربران عزیز و واقعا مهربون برای شفای مهتاب درخواست دعا کرده بودند خواندم. از اولش یه کم برام عجیب بود ولی علائم بیماری پریسا بیشتر شبیه کسانی بود که مشکل فاکتورهای انعقادی دارن یا سیانور مصرف کردن تا سرطان. خیلی ناراحت شدم از خواندن اون داستان. به نظر من کسیکه اون داستان رو نوشته به احترام خواننده باید اولش ذکر می کرد که این داستانه تا اینهمه دل رو غمگین نکنه. خود من اگر اولش می خواندم که یه داستانه هرگز نمی رفتم تا آخرش. کار کاربر مهتاب اصلا کار درستی نبود بخصوص اینکه تو این سایت مادرانی هستن که شرایط ویژه ای دارن و باید مراعاتشون رو کرد.
پس خدا رو شکر که نخوندم

عزیزم از اینجا میفهمن که دو تا ایدی مال یکنفره که شک کنن به دو تا آیدی مشکل ساز و بعد چک کنن ببین که هر دو یک IP داره مال شما که حذف شده این دلیلش نبوده حتما مشکل فنی سایت بوده
منم بعد از فیلترینگ با ای دی قبلیم نشد وارد بشم
هر چی سعی کردم با همون مشخصات درست بکنم نشد
و اینو درست کردم