2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی ومشکلات😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 72 پست
اره مثلا ولی خاله بازی بود بیشتر دولتی نوشته بودمش..چون گفتم پیش مهم نیس زیاد

عزیزم منم پسرم پیش نتونست بره چهار ماه رفت اینقدر مریض شد دیگه نداشتم بره مهد چهار ستارم میرفت اونم چیز خاصی نبود،الانم دبستان غیر انتفاعی نوشتم ولی میخوام بگم اینقدر استرس نگیر یاد میگیرن کسی بی سواد نمیمونه،تابستون براش معلم بگیر یه مقدار کار کنه از درس جدا نمونه ،همه همینن تقریبا.

درسته، معلم دختر من میگه کاری با درس نوشتنش نداشته باشید حتی برنامه ی هفتگیشم خودشون باید جمع کنن لب ...

دختر منم دقیقا همینطوره. کلاس اول یه مدت پشتیبانی نیاز داشت چون اون موقع غیرحضوری بودن، ولی از اواسط سال که مدرسه رفت تا الان که چهارمه، من فقط املا میگم، گاهی پرسش درسی. یکبار نگفتم زینب مشق! 

شاید باورتون نشه اما پسر پیش دبستانی منم همینطوره! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پسر منم همینجور بود 

داغون بود 

املا کلا سفید تحویل میداد 

امسال خوب شد اواسط سال عالی شد 

برای درس ها امسال که گذشت 

سال دیگه نرم افزار کوشا و نوشا بخر درس به درس برای بچه بذار

این منو نجات داد 

با معلمش هم میتونی چند جلسه ریاضی بگیری اگر شرایطش را داری 

من خیلی ناراحت بودم ، عصبی شده بودم 

حالا فهمیدم ارزش نداشت 

تابستان تا میتونی کتاب داستان مخصوص کلاس اولی ها براش بخر باهم بخونید

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
ترازهای پسرت چند بود؟؟؟ یادت هست؟؟؟؟

نه یادم نیست 

ولی اگر مهمه عصر شوهرم اومد ازش بپرسم و براتون کامنت کنم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

خودت باهاش کار کن 

همین ب ذهنم میرسه

من دخترم ۶سالشه 

پیش نبردمش خودم تو خونه بهش یاد دادم

الان هم مینویسه هم میخونه

چون بچه با مادرراحته بهتر یاد میگیره

مخصوصا اینکه زیاد تشویقش کن

اگه سرکوفت بزن و سرزنشش کنی هیچی یاد نمیگیره

همه کلاس اولیا همینن پسر منم فس فسوووووووو سه ساعت طول میده یه صفحه مشق بنویسه. ریاضی اش خوبه ولی ام ...

والاتومشق نوشتنم فس فسوووو بقول شما...پسرم املاشم تعریفی نداره..ریاضیش قبل عید خیلی خوب بود ازبعدعیدیکم سخت ترشد وتفریق وجمع جمله ای اضافه شد

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

وقتی بقیه خوبن نمیتونیم بگیم معلم کم کاری میکنه

اصولا تعطیلی عید بچه ها را عقب میندازه نباید تو تعطیلات ولشون کنیم باید روزی چند ساعت باهاش کار کنی مخصوصا کلاس اول 

معلم اصول را یاد میده بقیه به عهده خانواده ها هست

پسر من کلاس چهارمی که شد شهریور قبلش را ریاضی را کامل باهاش خواندم مخصوصا جدول ضرب بعد معلم کلاس چهارمش همش میگفت کاش همه مادرها با بچه ها کار میکردن 

اینا را گفتم که فقط به مدرسه بسنده نکنین منتظر معجزه باشین حتما تابستان هم باهاش کار کن روانخوانی، املا ، ریاضی اینها برای سال بعد خیلی نیاز هست 

موفق باشی عزیزم

اختلالات یادگیری رو کجابایدبررسی کرد؟؟

می‌تونی ببری پیش روانشناس کودک. یا هم با مدیر مدرسه‌شون مطرح کنی فکر می‌کنم نامه بدن برای آموزش و پرورش شهرتون و اونا خودشون ارجاع میدن به متخصص.

والاتومشق نوشتنم فس فسوووو بقول شما...پسرم املاشم تعریفی نداره..ریاضیش قبل عید خیلی خوب بود ازبعدعید ...

فدای سرت بهش فشار نیار کم کم باهاش کار کن مطمئن باش یاد میگیره اینا باهوشن ولی تمرکزشون پایینه

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ببین پسر منم همینجور بود  داغون بود  املا کلا سفید تحویل میداد  امسال خوب شد اواسط ...

منم هم ناراحتم هم عصبی..میگم خودم ک شرایط ادامه تحصیل نداشتم وتادیپلم بسنده  کردم..بااینک درسمم خیلی خوب بود..ولی گمونم این به باباش رفته..اونم نصفه ول کرد چون علاقه ای نداشت..ولی باباش خنگ نیست خدایی🤭

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
نه عزیزم خیلی مهم نیست . ممنون . موفق باشه پسرتون .

ممنون عزیزم 

کتاب اسمارتیز و هوش کلامی و کمپلکس رو توی طول همون سال ششم  کامل خوند 

بعد امتحان میگفت همش از اسمارتیز اومده بود

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
منم هم ناراحتم هم عصبی..میگم خودم ک شرایط ادامه تحصیل نداشتم وتادیپلم بسنده  کردم..بااینک درسمم ...

منم صدتا فکر میکردم 

میگفتم باید ببرمش استثنایی 😄😄😄

این نرم افزار را حتمن بخر 

تابستون هم کتاب خیلی سبز فارسی ... باهاش کار کن

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
والاتومشق نوشتنم فس فسوووو بقول شما...پسرم املاشم تعریفی نداره..ریاضیش قبل عید خیلی خوب بود ازبعدعید ...

باید یه راه تشویقی پیدا کنی برای انگیزه بیشتر، پسرها باانگیزه که باشن میشن فرفره  

برای تمرین املا، چندتا کتاب داستان با نوشته های کم و کوتاه بخر، لازم نیست کلمات رو بخونه، شما بخون و انگشت بذار.

البته سال تحصیلی دیگه تموم شد، ولی برای سال بعد این روشها رو در نظر داشته باش.

روش ارتقای املا، کتاب خواندنه

روی ارتقای ریاضی، تنرین به صورت بازی

روش ارتقای علوم، آزمایشهای عملی، گردش در طبیعت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
وقتی بقیه خوبن نمیتونیم بگیم معلم کم کاری میکنه اصولا تعطیلی عید بچه ها را عقب میندازه نباید تو تعط ...

والا توعیدم اصلا رهاش نکردم.وکلی کاربرگ وپیک حل کردیم..فقط معلمشون گفت ۳روزاول عید رو بزارین راحت باشن بعدشروع کنید حل کردن

2810