2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی ومشکلات😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 72 پست
اسی بعد از عید چهار تا حرف الفبای سخت مونده که لغت ها سخت میشه ریاضی هم بعد از عید سخت تر میشه اوا ...

اره حتمامرور ک دارم وگرنه کلاس دوم کار زاره

نه عیداصلارهاش نکردم طفلی رو..کلی کاربرگ وپیک حل میکردیم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اینا واقعا تقصیر معلمه! ما توقع نداریم همه معلمها محشر باشن، ولی بچه ای که اختلال نداره و سالمه، نبا ...

اخه بعضی خانواده واقعا بیخیالن...یکی از دوستام همش به مسافرت و مهمونی و شب تا دیروقت بیرون هستن ...خوب این بچه کی درس بخونه ...ببین یعنی شده صبح ها خواب موندن بچه رو نبردن مدرسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه کلاس اولیا همینن پسر منم فس فسوووووووو سه ساعت طول میده یه صفحه مشق بنویسه. ریاضی اش خوبه ولی املاش خیلی ضعیفه امروز معلمش گفت باهاش هر روز املا کار کن . جدس نگیر حرف معلم رو وقتی تو خونه خوبه یعنی خنگ نیست

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اینا واقعا تقصیر معلمه! ما توقع نداریم همه معلمها محشر باشن، ولی بچه ای که اختلال نداره و سالمه، نبا ...

درسته، معلم دختر من میگه کاری با درس نوشتنش نداشته باشید حتی برنامه ی هفتگیشم خودشون باید جمع کنن لباساشونو خودشون باید مرتب کنن الان دخترم از مدرسه میاد لباساشو مرتب میزنه چوب لباسی میذاره تو کمد مشقاشو مینویسه برنامشو جمع میکنه میذاره تو کیفش بعد میره بازی میکنه اینقدر این معلمشو دعا میکنم خیلی امسال مستقل شده کلاس دومه 

بچه کلاس اول کلاس تقویتی دیگه چه مسخره بازیه

برو مدرسه خیلی جدی بگو پسرم تو خونه خوبه تو کلاس بهش استرس وارد میشه حتما که نمیتونه بخونه یا بنویسه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

طبیعیه... 

باهاش کارکن

روان خوانیشم حتماکلاس خلاقیت بگذارش عالی میشه🌹

خواهش میکنم بهش فشارنیار توخووه با بازی بهش یاد بده دونه لوبیا بیار جمع وتفریق کن باخوراکی و... 

به این فکرکن که سالی چندبارکارنامه ی تحصیلی گذشته تومیبینی؟ 

ارزش داره اذیتش کنی! 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اخه بعضی خانواده واقعا بیخیالن...یکی از دوستام همش به مسافرت و مهمونی و شب تا دیروقت بیرون هستن ...خ ...

خب این واقعا بی توجهیه! 

اختصاص دادن وقت درس برای بچه وظیفه مادره. نظم دهی وظیفه مادره

اما بچه مشق ننویسه، مادر نباید حرص بخوره.

بگرده دنبال ریشه، اونو تصحیح کنه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه بابا اصلا فقط اخرهفته هااونم شاید سنجش ک همه چی نرمال بود ولی معلمشون میگ سنجشای ایران ب دردنمیخ ...

خوب نمایشگاه کتاب نزدیک است.

ببرش نه حالت اجبار ولی

بگذار خودش یک چرخی بزنه کتاب دلخواهش را انتخاب کنه 

کم کم بخونه تا خواندنش خوب بشه

عزیزم بیست و شش نفر که دیگه غیر انتفاعی نیست

من پسرم 10نفرن تو کلاسشون 

کلاس دومه البته

نگران نباش فک کنم بچه رو حساس کردی استرس گرفته با روی خوش و بازی بازی یادش بده عزیزم

اگه پیشرفت کمی هم کرد بگوو معلم خیلی ازش تعریف کنه و تشویقش کنه 

اتفاقا پیش دبستانی خیلی خیلی مهم است. بجه هر چی کوچک تر باشه زودتر یاد می گیره

عزیزم با این مربیها اصلا رفتن و نرفتنشون مهم نیست 

پسر من نرفت الان کلاس هشتم تیزهوشان میخونه

از کلاس اول تا الان هم همیشه بین چند کلاس شاگرد اول بوده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
با اینکه مدرسه‌ی غیردولتی‌ان ولی بازم تعدادشون کم نیست. کلاس اول کلاً اینجوریه که جدا از مدرسه خودت ...

اختلالات یادگیری رو کجابایدبررسی کرد؟؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اره حتمامرور ک دارم وگرنه کلاس دوم کار زاره نه عیداصلارهاش نکردم طفلی رو..کلی کاربرگ وپیک حل میکردی ...

نگران دوم نباش خیلیییی از اول راحت تره فقط تابستون سعی کن رو روانخوانیش کار کنی

بعد عید همینه. گوشی و تلویزیون رو جمع کن. فقط باهاش کار کن. از رو هر درس اول بشین خودت بخون براش بگو گوش کنه بعد بگو حالا تو بخون. اونقد باید بخونه تا هم مثلا زیر۳دقیقه چند خطو تموم کنه هم بدون مکث و غلط

2810