2777
2789
عنوان

مامان نی نی های ۱۸ ماهه و بالاتر

231 بازدید | 16 پست

دخترم ۱۷ ماهشه.‌.شما روزتونو با بچه ها تون چطور میگذرونین؟و چه اسباب بازی هایی بیشتر نی نی هاتون دوست دارن؟ از پاسخگوییتون متشکرم🙏

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

پسر من 15ماهس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب گلم چکار میکنی در طول روز؟ چه بازی هایی میکنین

پارک میریم.حلقه هوش.خونه سازی.بازی ماکارونی ابکش.دالی بازی انجام میدیم.ی تایمی هم ک هش تو کابینتو کشوهاس ولو میکنه .تلوزیونم ک روشن.ماشینشو نخ بستم دنبال خودش میکشه.غذا خوردنشم ک خودش ی ساعت سر سفره نشستیم درگیره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پارک میریم.حلقه هوش.خونه سازی.بازی ماکارونی ابکش.دالی بازی انجام میدیم.ی تایمی هم ک هش تو کابینتو کش ...

بازی ماکارونی آبکش چجوریه،

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

تی وی نگاه میکنه؟من تمام سعمیمو میکنم دخترم نبینه اما اون خیلی دوست داره

کلا عین دم ب من وصل و سر ی کمد میرم. جلوتر از من اون تو.چیزای ریز نخود لوبیا دکمه...هرچی تو قوطی پلاستیکی میریزم درشو میبندم هی تکون میده خوشش میاد.اب بازی هم دوست داره.ارد بازی و شن بازی هم تو برناممه انجام بدم

تی وی نگاه میکنه؟من تمام سعمیمو میکنم دخترم نبینه اما اون خیلی دوست داره

خیلی نه ولی روشنه اهنگی چیزی باسه شاید نظرشو جلب کنه و وقتی شیشه شیرش دستشه میخوره دراز میکشه نگآه میکنه

کلا عین دم ب من وصل و سر ی کمد میرم. جلوتر از من اون تو.چیزای ریز نخود لوبیا دکمه...هرچی تو قوطی پلا ...

وای مثله دختر من مثلا دارم کمدو دستمال میکشم میاد از دستم میگیره یا دارم جارو میزنم میاد جارو رو میگیره هیچ کاری نمیزاره انجام بدم کابینتارو هم از بس زیر رو کرده دیگه براش جذابیت نداره...و عاشق آبه

بازی ماکارونی آبکش چجوریه،

ابکش برعکس کن توش ماکارونی دراز از سوراخهاش رد کن.انجام بده یاد میگیره اونم تو سوراخ ها ماکارونی بچینه

ابکش برعکس کن توش ماکارونی دراز از سوراخهاش رد کن.انجام بده یاد میگیره اونم تو سوراخ ها ماکارونی بچی ...

مرسی عزیزم چه بازی جالبی😍

مرسی عزیزم چه بازی جالبی😍

واس تمرکز دستو چشمه.البته اولش ممکن اصلا همکاری نکنه پسر من اولا ابکشو میزاشت رو سرش تازه الانا فهمیده باید ی ذره چیکار کنه.کلا پر کردن خالی کردنو دوست دارن.ی جعبه مولفیکس داره میره توش  میشینه هلش میدم.یا وسط سینی

نخود یا لوبیا بشور بزار تو یه ظرف و ظروف مختلفی مثلا لیوان کاسه بشقاب اول خودت از این ظرف به اون ظرف بریز یاد بگیره ساعتها مشغول میشه

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
2810