2777
2789
زندگیت خوب میشه .یا ستار العوب بگو رازت حقظ میشه

کی ماشین سنگین میخریم؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز اینکه اشنا بوده طلاها رو برداشته و زمانی بوده که شما نبودی یا حواست نبوده و پس هم نمی‌ده ر ...

اره واقعا درک اینو ندارن شاید یکی واقعاحالش بده .

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
شما بیشتر به م فکر میکنی وروش کراشی .کنکور رشته مورد علاقه قبول نمیشی

سلام میشه لطفا مال منم بگی خواهر  

رشته مشاوره قبول میشم؟چند سالگی ازدواج میکنم؟تو شغل ایندم موفق میشم؟

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
اره واقعا درک اینو ندارن شاید یکی واقعاحالش بده .

بورو پیش دعا نویس بهت میگ کی برداشته..طلای مامانم گم شده بود رفتیم پیشش گف تو خونس خوب بگرد..از خونه پیدا شد

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
هیچ اتفاقی نیفتاده.الکی نگرانی دختر

توروخدا حست قویه؟خیالم راحت باشه ینی؟حالم خیلی بده🥲

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
زندگیت خوب میشه .یا ستار العوب بگو رازت حقظ میشه

کنکور امسال قبول میشم؟ چه رشته ای؟ 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
ذهنت درگیر موضوعی هست .یه فرصت طلایی برات پیش میاد مواظب باش از دست ندی .یه تلفن بهت زده میشه خوشحال ...

@samera77   سلام عزیزم من دو هفته ی بعد آزمون معلمی دارم قبول میشم یا نه؟اگر قبول میشم چه رشته ای؟حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من چیه؟من چه زمانی با چه کسی با چه مشخصات طاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

استارتر طلاهات چندگرم بودن ؟ دزد چطورپیداشون کرده بود 

من سه سال عقدونامزدم هر چی طلا تواین مدت به مناسبت‌های مختلف برام آورده بود وکادوهای عقدم گزاشته بودیم به عنوان پس انداز برای عروسی ازشون استفاده کنیم خوب داخل کمد توخونمون بودن دزدم همسایمون هست.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭