2777
2789

من سه ماهه که بچه ام رو رها کردم فکر میکردم اتیسم داره ولی خداروشکر تماس چشمی اوکی شده با بچه های دیگه بازی می‌کنه ولی هنوز به حرف نیافتاده بچه من سه سالشه ...تلویزیون رو گذاشتم کنار ...امیدوارم همین روزا حرف زدنش رو ببینم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توخونه پسرت چکارمیکنه ک غیرطبیعیه؟

پسرم هر چی رفتار بد ک فکر کنی داره البته تو بعضی موارد هم الگوش هم خودمونیم از دست بزن داشتن و فحش دادن بگیر تا دماغشو خوردن و پرخاشگریش اما دو هفتس با روش دکتر موسوی پیش میریم کلی بهتر شده الان لجبازی میکنه و دستاشو گاز میگیره و ابرو و مژه هاش رو میکنه😔 

پسرم هر چی رفتار بد ک فکر کنی داره البته تو بعضی موارد هم الگوش هم خودمونیم از دست بزن داشتن و فحش د ...

حتما زیرنظردکتر بذارش باشه مطمین باش خوب میشه.ان شالله زودترخوب بشه 

پسرم هر چی رفتار بد ک فکر کنی داره البته تو بعضی موارد هم الگوش هم خودمونیم از دست بزن داشتن و فحش د ...

صبر و مدارا کنید ان شأالله بهتر میشه 

اگه همبازی داشت بهتر بود 

کاش مهد بذاریدش

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
حتما زیرنظردکتر بذارش باشه مطمین باش خوب میشه.ان شالله زودترخوب بشه 

80 درصد از رفتار های بدش درست شده ،خودمونم خیلی باهاش راه میاییم ،فقط مو کندنش الان منو خیلی میترسونه ،میترسم عادت کنه و دیگه نتونه ترک کنه

صبر و مدارا کنید ان شأالله بهتر میشه  اگه همبازی داشت بهتر بود  کاش مهد بذاریدش

صبرم خیلی کم شده ،انقدر ک روانپزشکه ترسوندمون کارم فقط شده گریه 

همبازی نداره ولی ۱۰ روزه میبرمش مهد

صبرم خیلی کم شده ،انقدر ک روانپزشکه ترسوندمون کارم فقط شده گریه  همبازی نداره ولی ۱۰ روزه میبر ...

نه بچه شما چیزیش نیست فقط سرگرمش کن تا خسته بشه با همبازیاش باشه حواسش از ناخن و موی سرش متوجه بازی میشه 

نه بچه شما چیزیش نیست فقط سرگرمش کن تا خسته بشه با همبازیاش باشه حواسش از ناخن و موی سرش متوجه بازی ...

ولا موسوی رو سرچ کن من ازش خیلی کمک گرفتم بچه من حرف زدنش مثل بچه یکساله اس ولی مطمئنم تاثیر تلویزیونه بیخیالش شدم

ولا موسوی رو سرچ کن من ازش خیلی کمک گرفتم بچه من حرف زدنش مثل بچه یکساله اس ولی مطمئنم تاثیر تلویزیو ...

به خدا حواسم نیست این دکتر رو خودت میشناسی  

80 درصد از رفتار های بدش درست شده ،خودمونم خیلی باهاش راه میاییم ،فقط مو کندنش الان منو خیلی میترسون ...

ترک می‌کنه من پسرم دوسالشع گازمیزد دست خودشو بچها روهمش بخاطر رفتار نادرست ما بود الان ترکش کرده شماهم سعی کن اصلا پیش بچه عصبی نشی ازجایی ناراحتی اون متوجه نشه 

به خدا حواسم نیست این دکتر رو خودت میشناسی    

بله انشالله که به زودی مشکلتون حل بشه ،پسرم حرف زدنش هیچ مشکلی نداشته بی نهایت باهوشه فقط مشکل رفتاری و اضطراب داره

بله انشالله که به زودی مشکلتون حل بشه ،پسرم حرف زدنش هیچ مشکلی نداشته بی نهایت باهوشه فقط مشکل رفتار ...

ممنونم عزیزم همچنین پسر گل شما