2777
2789
عنوان

شوهر اسکلللل منننن بیایییدد بیینید این مرد چقدر خره

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شش ماه منوزجردادوهرروز دعواوتلخی وکتک واسه خاطر کساییکه حتی دهنشم نمیرینن فقط خرگیرآوردن سوارش میشن.آخرش خودش گفت ببین من۶ماه بازنم جنگ کردم ایناچجوری دراومدن جلوم عوضش.گفتم حقته تاآخرعمرش یعنی فقط موقعی که توقبرپیشونیش میخوره روسنگِ لَحَد اونموقع میبینی فرصت زندگی کردنت تموم شده .وفقط وفقط هم اونموقع میفهمه غیرازاون نمیفهمه الاغ

شش ماه منوزجردادوهرروز دعواوتلخی وکتک واسه خاطر کساییکه حتی دهنشم نمیرینن فقط خرگیرآوردن سوارش میشن. ...

الان من چیکار کنم این بفهمه هیچ کس ارزش جنگ و دعوا کردنو نداره

خدایا دستمو بگیر….🖤
 الان من چیکار کنم این بفهمه هیچ کس ارزش جنگ و دعوا کردنو نداره

وقتی نمیفهمه یعنی نمیفهمه دیگه 

من شوهرم یه نفهمه همه راهی رفتم همه کاری کردم یعنی سرشم بی کلاه مونده برادرش طلاهامونوفروخت واسه خودش سرمایه کردبعدکه کارش راه افتادشوهرموانداخت ازکاربیرون وتک خوری کرد.امابازم شوهرم بُرِش نداره ک.س. خل انگارمترسک کوکی هست هرکاربگن همونکاروانجام میده جلوروی خودم برادرشوهرم میگه زن رواگه ازصبح دوبارباهاش خوب حرف زدی چهارباربایدکتک بزنی .... اونم موبه مودستورهاشونواجرامیکنه.

واسه توهم نمیدونم یه جاگفتی نامزدی زیادمیرفتی خونه مادرشوهرت اونم داره تلافی میکنه پس نروخونه شون روابطط کمتربشه ازهزاربار پنجاه بارشومیاد

بخاطر اون منو بزنه؟

باور کن دیدم طرف بخاطر اینکه زنش به مادرش پوزخند زده طلاق گرفته خیلیییییی رو ننه شون حساسن ما باید سیاست داشته باشیم بکشیمش سمت خودمون نباید حساسیت نشون بدیم

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی