2777
2789
عنوان

برای دعوت ب مصاحبه تراز کل مهمه یا تراز کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بستگی به زمان دعوت به مصاحبه داره اگه زمانی شروع به دعوت کنن که هنوز امتحان نهایی تموم نش ...

شنیدم فک کنم افتاده ب بعد نهایی‌اش ینی تیر ماه قراره دعوت کنن

2805
نه نیست امسال  امتحانات نهایی تاثیر نداره

عزیزم امتحانات نهایی نصف تاثیر رو توی قبولی فرد داخل فرهنگیان دارن .. اونی که تاثیر نداره شرط معدله نه تاثیر معدل 😊

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
سلام عزیزم بستگی به زمان دعوت به مصاحبه داره اگه زمانی شروع به دعوت کنن که هنوز امتحان نهایی تموم نش ...

من از الان دارم شروع میکنم و فقط منابع فرهگنیان میخونم 

و بعد کنکور میرم برا نهاییا قوی بخونم معدل ۱۹ بیارم

شنیدم فک کنم افتاده ب بعد نهایی‌اش ینی تیر ماه قراره دعوت کنن

نمیدونم والا ولی از تاثیر کنکور غافل نشو خدایی نکرده پشیمون نشی ❤

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
من از الان دارم شروع میکنم و فقط منابع فرهگنیان میخونم  و بعد کنکور میرم برا نهاییا قوی بخونم ...

انشاءالله موفق باشی گلی منم بعد کنکور خوندن نهایی رو میخوام شروع کنم

چون انتخاب رشته نکردم و کلا توجه نکردم فقط رتبه نگاه کردم

🤦‍♀️دعوت میشدی خیلیا با رتبه های افتضاح رفتن الان تهران ورامين یکی با ۴۸ هزار رشته امور تربیتی دعوت شد