بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
حتما باید یه راهی داشته باشه درمان بشی نمیشه که یه بچه رو نتونی بغل کنی هفت ماهشه وزنی نداره که حتما وضعیت کمرت خیلی خرابه
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
من کالسکه رو آوردم داخل خونه بچه رو با کالسکه حرکت میدم و میشینه توی کالسکه نه خیلی البته، گاهی هم با کالسکه راهش میبرم تا بخوابه، امتحان کن، من کلا بچمو. اینجوری بزرگ کردم اصلا نمیتونم بغل کنم کمرم میپوکه