2777
2789
عنوان

نوزادم شبا اصلا نمیخوابه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 46 پست

اول از همه تغذیه خودتو تحت نظر دکتر تغذیه برنامه ریزی کن. دوم آروغ بچه رو حتما بگیر ک معدش نفخ نکنه. سوم شربت گرایپ میکسچر بهش بده قشنگ دل دردشو میگیره خوابشو تنظیم میکنه. مثلا ساعت ۹ شب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های منم بدسر بودن 

اگه شیر خودت بهش میدی چیزهای نفاخ نخور 

اگه شیر خشک میخوره نوعش  و عوض کن

من گریپ میچر میدادم فایده نداشت 

ار عطاری گل بنفشه میگرفتم دو تا پرش با یه نخود نبات دم میکردم تو  یه استکان رنگش که در میومد میدادم بهشون 

وای به روزی که یادم میرفت  قیامت میکردن 

کلا دوش اخر شب ماساژ با روغن برای اخر شب خیلی خوبه راحت میخوابن 

من پسرم تا یک سالگی قنداق دوست داشت 

اخر شب میومد قنداق می‌کشید می‌آورد تا پهن کنم بخوابه داخلش

الان پسرم قدش ار منم بلندتر شده

مگه نمیگن به بچه زیر شیش ماه هیچی به جز شیر نباید داد

دکتر دختر من میگفت بده.میگفت همین گریپ میکسچر که همه میدن پایش عرق نعناس.ادم بیسوادی هم نبود.فوق تخصص نوزادانه.منم دادم چند بار .البته کلا بچه ارومی بود دختر من

منم پسرم ۴ماهشه .هنوزم خوابش کمه 😔 پسرمن کولیک داشت قطره روتفلور دادم بهتر شد برا نفخشم دایمتیکون. شما هم دوباره ببر پیش دکتر شاید یه دارویی چیزی بده یه کم آرومتر بشه. ولی درکل چند ماه اول اینجورین بچه ها

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹

حتما آروغ نم شاید تایپ اش اشتباه باشه اونو بگیر بعد بزارینش لای پتو و خیلی آروم تکون اش بدید بعد صدای سشوار تو نت سرچ کن هست بزار ولی رو ولوم کم از پتو ب فاصله بعد آروم تکون بدید میخوابه 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
دلش که درد میکنه و نفخم داره یسره شکمش صدا میده ولی از روز اول همین بود..ماساژ و ورزشم امتحان کردم و ...

متاسفانه پسر منم این طور بود با هیچی خوب نمی شد فقط دور شکمشو یه چیزی می پیچیدم و عرق شاهسپران می دادم یکم آروم می شد ولی کلا شبا گریه می کرد و فقط سر پا تکونش میدادم آروم می شد و می خوابید

منم پسرم ۴ماهشه .هنوزم خوابش کمه 😔 پسرمن کولیک داشت قطره روتفلور دادم بهتر شد برا نفخشم دایمتیکون. ...

نخوابیدنش به کنار گریه میکنه یسره باید تو بغل باشه شبم که ادم خوابالوعه میتریم از بغل بیفته

شما این ۴ ماهو چی کردید چجوری خوابیدید؟شوهرتون کمک میکرد؟

اره امتحان کردم تاثیر چندانی نداره..به بچه عرق نعنا بدم؟چجوری؟ خودم بعد ناهار و شام عرق نعنا میخورم ...

نوک قاشق عرق نعنا رو با یکم اب جوشیده سرد قاطی کن اروم و قطره قطره بچکون گوشه لپش با قطره چکون یا تو شیشه بریز بده بش.بعضیا قندم اضافه میکنن.من حقیقت یادم نیس قند مینداختم یا نه.دخترم بزرگ شده ماشالا.یادم رفته

عزیزم این چند تا کارو انجام بده تاثیر داره اولا شبا قبل خواب ده دیقه دل و پهلو بچه رو با کمر ماساژ بده حینش پاهاشو دوچرخه وار حرکت بده و اروم تو دلش فشار بده بعد با پلو بند یا دستمال ببند تا صبح 

دوما احتمال کن قوت بودن شیرت هست پس هر شب 15تا20دونه بادوم اسیاب شده رو با نبات بخور هم شیرت زیاد میشه هم قوت میگیره شیرت هم نبات نفخ و سردی  بچه رو میگیره