2777
2789
عنوان

نوزادم شبا اصلا نمیخوابه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این مدت من چیکنم؟

میتونی گرمیچر بدی بهش یه ماهش تموم شده میشه داد اگه شیر خودتو میدی باید رعایت کنی تغذیه رو انشالله زود خوب میشه بچه اول من دوماه ی خوب شد ولی دومی تا 4ماهگی ادامه داشت همه چی هم بهش دادم اتر نداشت یکم همین گرمیچر خوب بود 

نخوابیدنش به کنار گریه میکنه یسره باید تو بغل باشه شبم که ادم خوابالوعه میتریم از بغل بیفته شما این ...

پسرمنم همینه خیلی گریه میکنه. اره ولی پسرم بغل هیچکس آروم نمیشه فقط بغل خودم به خاطر همین مجبورم همش بغلش کنم از خستگی و بی خوابی همیشه سرم گیج میره چشام سیاهی میره. ولی من عادت دارم پسر اولمم همینجوری بود به مرور آرومتر میشه نگران نباش فقط خودتو تقویت کن 

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
۲۶ روزشه هنوز

تلاش نکن  بهش دارو بده   ولی  این که چیزی  قطعی خوبش کنه  نداریم  رو دختر من هیچی اثر نداشت   از ۷ شب گریه مبکرد  تاااا ۵ صبح   یه کله   حتی راه میبردمش هم گریه میکرد  کبود میشد    تا ۶ ماهش شد یهو  اروم شد  

عزیزم این چند تا کارو انجام بده تاثیر داره اولا شبا قبل خواب ده دیقه دل و پهلو بچه رو با کمر ماساژ ب ...

ماساژ و ورزش انجام میدم براش شبم تا قبل شیر خوردن خوبه ولی نصف شب که شیرشو میخورهگریش شروع میشه اروغش میگرم

من همین اولش خسته ام دیگه نا ندارم دوست دارم ولش کنم برم یجا که نباشه فقط

حق میدم بهت   و کاملا درکت میکنم  منم   دیگه توی روزا  اعصابم نمیکشید  گریه میکرد  داد میزدم   خودمو میزدم   گربه میکردم   قشنگ روانی شده بودم   مامانم یه شب دو شب  مادرسوهر یه شب  ولی   کم میاره  ادم    همش مریض میشدم از،بی خوابی   ضعیف  شده بودم    تا ۶ ماه پدرم در اومد   هنوز یادش میوفتم   گریم میگیره   هیچی از نوزادی بچم  نفهمیدم   اصلا لذت نبردم     الانم ۱۹ ماهش شده     هنوز دهنش بازه  گریه  زیاد میکنه  ولی خب حداقل شب میخوابه