2777
2789
عنوان

کیا امروز میخوان برن سر قرار؟🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش اوون ولم نمیکنه من صد بار بلاکش کردم اما باز میاد 

والا من ترسیدم از این کاراش

اگه یه روز بخوای کلا جدا شی ازش و بخواد بزنه به سرش و انتقام بگیره ازت میخوای چیکار کنی دختر

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
والا من ترسیدم از این کاراش اگه یه روز بخوای کلا جدا شی ازش و بخواد بزنه به سرش و انتقام بگیره ازت ...

نمیدونم واقعا خودم خیلی سعی کردم از این رابطه برم بیرون اما نشد الانم باهاشم تا ببینم چی میشه ولی خب قصد ازدواج ندارم باهاش همینجوری دوستیم 

خلاصه ک بد جایی گیر کردم

نمیدونم واقعا خودم خیلی سعی کردم از این رابطه برم بیرون اما نشد الانم باهاشم تا ببینم چی میشه ولی خب ...

بنظرم منطقی فکر کن و احساساتو بذار کنار

این ادم خب درسته الان باهات مهربونه ولی تو عصبانیت یا موقعی که یه فرد بهتر بخواد بیاد تو زندگیت و بخوای کات کنی قطعا اون روی دیگه شو نشون میده و خیلی ممکنه دردسر درست کنه برات  . کسی که سابقه چاقوکشی داره واقعا خب از لحاظ روانی سالم نیست و اینم از کجا معلوم دیگه سمت این کارا نره؟ بنظرم باهاش سرد برخورد کن طوری که خودش بذارتت کنار و از این رابطه خلاص کن خودتو .نمیتونی دوستیتو بر پایه احتمال بذاری که ایا روزی سر عقل میاد و دست از کارای خلافش برمیداره یا نه

بنظرم منطقی فکر کن و احساساتو بذار کنار این ادم خب درسته الان باهات مهربونه ولی تو عصبانیت یا موقعی ...

حقیقتش الانشم خیلی برام دردسر درست کرده مشکلم اینه ک شماره بابامو داره و هر موقع بخام رابطه رو ب هم بزنم منو تهدید میکنه ک ب بابات میگم، منم دانشجو شهر دیگم بخاطر این میترسم 

حقیقتش الانشم خیلی برام دردسر درست کرده مشکلم اینه ک شماره بابامو داره و هر موقع بخام رابطه رو ب هم ...

شتتتت 

این اگه دوستت داشت اصلا یه درصد هم اینجوری اذیتت نمیکرد. ادم خیلی شری هستش . ببین یه وکیل هستش تو اینستاگرام به اسم مجید محمودی پیجشو سرچ بزنی میاد فالوراش بالاس  میتونی  ازش کمک بگیری یا یه وکیل تو همین سایت اگه هست بپرسی که چیکار میشه کرد با این پسر 

یا اینکه یه رفتاری بکنی پسره ازت سرد بشه از چشمش بیفتی

نمیدونم با محبت زیادی از چشمش میفتی یا با کم محلی 

یا اینکه کلا به خانوادت بگی به قصد اشنایی اومد جلو و فهمیدم ادم درستی نیست و الان ول کن نیستش به هرحال درسته خانوادت ممکنه هرچی برسن بهت بگن یا سختگیری کنن یا حتی کتک ولی بهتر از این جهنمیه که برات درست کرده

اسی بیا تعریف کنننن    چیشدددد چیکارا کردینننن شیطونااا

بهترين قرار زندگیم بود:)

کادو و گل آورد، رفتیم پارک، شهرو گشتیم، آهنگ خوندیم و کلی بهم احترام گذاشت🤝🏻

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣