2777
2789
نه عزیزم.دختر من بزرگه ماشالا.این تاپیکو فکر کنم پارسال دیدم.فصد دومی رو ندارم که امتحان کنم.حالا شم ...

ممنون از راهنماییت من دارم همه چیزو امتحان میکنم شنیدم دمنوش سنبل الطیب هم رنگ چشم بچه رو روشن میکنه اما میترسم ضرر داشته باشه

ممنون از راهنماییت من دارم همه چیزو امتحان میکنم شنیدم دمنوش سنبل الطیب هم رنگ چشم بچه رو روشن میکنه ...

دمنوشو ریسک نکن سرخود بخوری.حتما از دکترت بپرس بعد.ان شاءالله که کوچولوت ااول از همه سالم و صالح باشه بعدم چشم رنگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پنج هفته هستم یعنی ۹ ماه و بخورم؟البته فکر کن خیلی سخت باشه چون طعمش خوبه

اره دیگه شروع کن مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی.علایمت چی بود بیبی چکت کی مثبت شد

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دمنوشو ریسک نکن سرخود بخوری.حتما از دکترت بپرس بعد.ان شاءالله که کوچولوت ااول از همه سالم و صالح باش ...

چه دعای خوبی واقعا سلامتی و صالح بودنش از همه مهمتره مرسی برای این دعای قشنگت فعلا نمی‌خورم شنبه از دکترم میپرسم 

اره دیگه شروع کن مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی.علایمت چی بود بیبی چکت کی مثبت شد

قربونت عزیزم سلامت باشی راستش من اصلا علائم نداشتم بهد ۷ روز بیبی چک زدم شب بود مثبت شد بچه بزرگم ۱۲ سالشه ۳ سال بود اقدام میکردم نمیشد دکترا گفتن دیگه بچه دار نمیشی منم ول کردم اما خدا خواست و شد

قربونت عزیزم سلامت باشی راستش من اصلا علائم نداشتم بهد ۷ روز بیبی چک زدم شب بود مثبت شد بچه بزرگم ۱۲ ...

برات خوشحالم به سلامتی و خوشی انشاالله 

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من