2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن پسرم راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 18 پست

عزیزم منم چند ماهی هست که بچمو از شیر گرفتم، بذار تجربه ی خودمو بهت بگم. 

بچه ها با هم متفاوتن پس اصلا فکر نکن اگه یکی بهت میگه فلان کارو بکن حتما رو بچه ی تو هم جواب میده. 

من همه جا بهم میگفتن شیر رو باید تدریجی قطع کنی چون بچه یهویی ضربه میخوره و شوکه میشه و از این حرفا. منم تدریجی شروع کردم پسرمو از شیر بگیرم ولی واقعاااا به معنی واقعی کلمه هر دومون عذاب کشیدیم، بچم پرخاشگر شد و مدام جیغ میزد و تا دو ماه وضعم همین بود که دیگه از بس اذیت شدم و نتیجه نگرفتم مجبور شدم شیردهی رو دوباره از سر بگیرم. خیلی حالم بد بود و مونده بودم چکار کنم، خلاصه یه مدت صبر کردم بعدش دوباره پسرمو از شیر گرفتم ولی این دفعه این کار رو یهویی انجام دادم، یعنی یهویی دیگه کلااا شیرشو قطع کردم و واقعا به قدرررری راضی بودم که نگو. اصلا توقع نداشتم پسرم اینقدر خوب و راحت بپذیره. یکی دو شب نق نق کرد بعدش راحت پذیرفت

فهمیدم واقعا هر نسخه ای برای همه کارساز نیست و اینکه میگن تدریجی از شیر بگیر برا همه جواب نمیده. اگه قرار باشه بچم عذاب بکشه خب یکباره بکشه و تمام، چرا عذاب تدریجی؟ خلاصه این تجربه ی شخصی خودم بود. 

تصمیم دارم برا بچه ی دوم هم یهویی از شیر بگیرم انشالله 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم چند ماهی هست که بچمو از شیر گرفتم، بذار تجربه ی خودمو بهت بگم.  بچه ها با هم متفاوتن ...

ممنون عزیزم منم همین کارو کردم ولی سینه هام درد میگیره شب تو خواب عمیق یکم بهش شیر میدم که سبک شه اذیت نشم 

ولی واقعا دوران سختیه هر چی زجر واسه ما زنا هست حالا جدای از همه اینا دلم خیلی براش ناراحته حس عذاب وجدان دارم همش دلم میخواد بی خیال بشم دوباره شیربهش بدم این بده

اصلا رو ساعت نیست همش دوس داره تفزیحاته بخوره می‌خوابم میخواد شیر بخوره می‌شینم میخواد شیر بخوره تو ...

اها اول ذهنش اماده کن بنظرم هنوز اماده نیست 

هر چی میخام همون میشه😎