2777
2789

من پسرم چهار سال و نیم داره و هنوز هم جیش میکنه تو شورتش و هم کار بزرگشو میکنه خستم کرده بخدا هر روشی هم بگید انحام دادم جایزه و تشویق و بی محلی و هرچی بگید کردم دیگه عاصی شدم میترسم دوتا کلاس بزارمش شلوارشو تا سر زانو هاش میشاشه توش روم نمیشه ببرمش کلاس چیکار کنم کسیو دیدین اینجوری بوده باشه ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم حتما میبرمش چون واقعا دیگه خستم کرده خدا کنه جواب بده 

اره واقعا حق داری اول روانشناس ببر ببین نظر اون چیه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اره واقعا حق داری اول روانشناس ببر ببین نظر اون چیه

بدتر از خرابکاری اون مادرشوهرمه که یکسره رفته رومخم اینو مدام اب میکشه یکسره تو هر مجعی میگه برو توالت یعنی دیوونه شدم هرچی بهش میگم گفتن تو بدترش میکنه نمیفهمه لج میکنه اونم 

بدتر از خرابکاری اون مادرشوهرمه که یکسره رفته رومخم اینو مدام اب میکشه یکسره تو هر مجعی میگه برو توا ...

مادرشوهرت بیشتر از پسرت نیاز به روانشناس داره🥴

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
همون از بس گفتین بچه ترس و استرس داره ! خودش خالی نمیکنه 

نمیدونم چه کار کنم بخدا دعا کن درست بشه خیلی بده میبرمش بیرون همش جلو ی شلوارش خیسه یا بوی خیلی بد میده هرچی بهش میگم برو دستشویی میگه بخدا ندارم درحالی که میبینم داره میریزه ها ولی نمیره 

برای بچه قانون بگزار همه باید رو میز. یا زیر انداز غذا بخورن. بلند شد بردار بگذار یخچال

بزرگه باز زبون میفهمه بهش بگم گوش میده ولی کوچیکه جوری ناله میزنه یعنی فقط میخوام زود تر ساکت بشه فعلا مجبوری باهاش راه میام