2777
2789
عنوان

مسمومیت بچه با گاز وایتکس

203 بازدید | 15 پست

سلام خیلی نگرانم خیلی عذاب وجدان دارم داشتم حموم وایتکس میزدم یکم تندم بود بچه یکسالم جلو در حموم نشسته بود نگام میکرد این اخراش یکم سرفه کرد دیگه زود شستم تموم بعدش ی بار دیگع سرفه کرد و تموم،یکمم حالت تهوع انگار میخواست بالا بیاره ی بار اینطور شد الان سه ساعت گذشته حالش خوبه ب نظرتون ببرمش دکتر مشکلی داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش درجا ک خواستم بدم هرکار کردم نخورد بعد ی ساعت اندازه 8 شماره 240 سی سی شیرخشک خورد تاثیری داره ...

نگران نباش فقط شیر بده پسر من خو وایتکسو خورد ۲سالش بود🥺🥺🥺چه شب وحشتناکی بود😖😖😖خدا نسیب نکنه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
بعدش درجا ک خواستم بدم هرکار کردم نخورد بعد ی ساعت اندازه 8 شماره 240 سی سی شیرخشک خورد تاثیری داره ...

آره خوبه اگه حالت تهوع و سرفه اینا نداره لازمم نیست دکتر ببری احتکالا از بوی واتکس بدش اومده

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نگران نباش فقط شیر بده پسر من خو وایتکسو خورد ۲سالش بود🥺🥺🥺چه شب وحشتناکی بود😖😖😖خدا نسیب نکنه

وایی بعد خوب شد پس درک میکنی مادر چ حسی میگیره من خیلی نگرانشم همش میگم تقصیر منه😭