2777
2789
عنوان

به معجزه اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 27 پست
حین کارای خونه دائما ذکر استغفار میگم اون ک شما میگین شرایط خاصی داره؟ 

ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه 

دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه 

میتونید تقسیم بندی کنید در طول روز ختمش کنید عالیه هم برای آرام شدن از نظر روحی و حاجت روایی نتیجه میده .برای تمام حوائج مخصوصا مشکلات مالی جواب میده .نیت اصلیتون هم نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روایی خودتون .

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

کلاس سوم بودم جشن تکلیف داشتیم

دور های چادر های جشن تکلیف زمان ما آبی بود من از رنگ آبی متنفرم من صورتی دوست داشتم بعدش برنامه داشتیم قرار بود یکی قرآن بگیره وسط وایسه دو نفر شمع بگیرن کنارش از شانس مزخرفم شمع به من افتاد حالم خیلی بد بود رفتم خونه تو اتاقم گریه کردم که من چادر صورتی می‌خوام فرداش که رفتم مدرسه داشتن کیف های چادر ها رو میدادن سر یه کیف با یکی از همکلاسی هام دعوا کردم که معلم گفت چتونه برای همه هست یه کیف دیگه به دوستم داد وقتی در کیف رو باز کردم یه چادر سفید با دور صورتی بود معلم بخاطر اینکه رنگ چادرم با بقیه فرق داشت قرآن رو داد به من و من اون روز فهمیدم خدا هوای هممون رو داره فقط وقتش نیست شاید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه  دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه  میت ...

ممنونم لطف کردید🥺❤

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
کلاس سوم بودم جشن تکلیف داشتیم دور های چادر های جشن تکلیف زمان ما آبی بود من از رنگ آبی متنفرم من ص ...

ای جانم🥺🥺❤

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

اره شده ولی من کار خاصی نکردم فقط ب زبان خودم با خدا حرف میزدم و درخواست میکردم کمکم کنه چن سالی طول کشید ولی شد واس بقیه غیر ممکن بود 

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

بله اعتقاد دارم😍

تو زندگیمون خیلی معجزه رخ داده حتی بلاهایی که قرار بود سرمون بیاد خدا به خاطر عشقی که نسبت به اهل بیت داریم از سرمون رد کرد 🥲❤️

حقیقتا مداحیامو بیشتر از آدما دوست دارم(:🫀

تاحالا اینکارو برام نکرده

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ای جانم🥺🥺❤

تنها کسی که توی جمع چادرش صورتی بود من بودم

دیگه

دوست داییم پرستار بود همین طور الکی کنکور میداد همش پیش داییم بود درس نمیخوند پارسال پزشکی قبول شد

دیگه 

هر وقت هر چی بخوام از ته دل براش گریه کنم به خدا نامه میزنم میزارم زیر بالشت بهم میده 

دیگه یه خانواده ای بودن خیلی سال قبل موتور داشتن خونه نداشتن الان جز پولدارهای شهرن

و خیلی چیزای دیگه که اطرافم میبینم

تنها کسی که توی روزای سخت زندگی باهامه خداست دمش گرم ولم نمیکنه با اینکه نماز نمیخونم و زیاد مذهبی نیستم اما براش نامه می‌نویسم و شعر میگم 

وقتی درسمون رو از امتحانمون بگیریم یهو تموم میشه:)