2777
2789

من باردارم 

و یه پسر ۴ سال و نیمه دارم .اخلاقش خیلییییی بد نیست ولی حرفم بد گوش میده چند بار باید بگم یا باید محکم صدامو بکنم تا انجام بده .هنوز شرایط کلاس گذاشتن نداشتم برای وضعیت خودم اگه بخوام ببرمشم باید خودم ببرم و بیارمش شوهرم صبح تا شب کار.و نزدیک نیست کلاسها .یا پارکم نزدیکمون نیست سعی کردیم روزای تعطیل رو برای اون وقف کنیم پارک بازی و بیرون رفتن و تو طول هفته تو خونه بیشتز با کتاب تلویزیون و برنامه کودک بزارم یا خودش اکثر اوقات بازی میکنه بازیهاشم منوال جنگیه شمشیر تفنگ و.... هست.تغذیه اش خوبه خداروشکر ولی گوش ندادن حرف خشن بودن با افراد دیگه مثلا پدر شوهرم یا مادرشوهرم بیاند بوسش کنند چنگشون میزنه و دعوا میکنه.نمیدونم با شرایط خودم باید چیکار کنم .

چون نیمه دومی هست تازه مهر امسال میره پیش ۱ کلاس بردمش از ۲ سال و نیمگیش ولی در حد کلاسهای ۳ ربعی یا یک ساعت کوتاه  اگه شما راهکار دارید یا ایده ای که برای بچتون اجرا میکنید به منم بگید مچکرم

چرا انقدر توو فکر کلاس هستی؟

فکر کردی بچه های کلاس و مهد میرن خیلی آرومن؟

شما خودت باید آرامش داشته باشی همیشه

تغذیه بچه مناسب باشه زیاد گرمی نخوره مواد آماده نخوره

خوابش تنظیم باشه

اگر کمبود آهن داره شر بخوره

بازی های دستی مثل لگو توو خونه بازی کنه مرتب

گوشی دست نگیره

زیاد تلویزیون نبینه 

تا آرام باشه

ان شالله از یک سالگی بچه دومت هم میفتید روی غلطک چون باهم بازی می‌کنن ، فرزند جدید کلا رشد مغز و اجتماعی بچه هارو بهتر میکنه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا انقدر توو فکر کلاس هستی؟ فکر کردی بچه های کلاس و مهد میرن خیلی آرومن؟ شما خودت باید آرامش داشت ...

همچین دغدعه کلاس نیستم خودمم برخلاف اطرافیانم مخالف کلاسم میگم بعدا انقدر بچه میفته به کلاس و تحصیل حالا بچکی کنه .ولی من تا قبل بارداریم خودم بیشتر وقت میزاشتم  تو خونه فوتبال یا بازیهای تحرکی نیکردیم ولی الان با شرایط و حتی حوصله ام خیلیییی کمتر شده برا هورمونهام و کمتر وقت میکشه براش بزارم و مجبوره تلویزیون مدام دوشن لابه لای بازیهای خودش اونم میبینه یا میگم لااقل بره کلاس با همسنای خودش انرژیشو خالی میکنه 

همچین دغدعه کلاس نیستم خودمم برخلاف اطرافیانم مخالف کلاسم میگم بعدا انقدر بچه میفته به کلاس و تحصیل ...

اسباب بازی های جدید بخر ، هر دو هفته یکی بده بهش 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه منم ۴سالشه و چندماهی زبون نفهم و بی‌ادب شده

مربوط ب سنشون هست سخت نگیر

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه منم ۴سالشه و چندماهی حرف گوش نکن  و بی‌ادب شده

مربوط ب سنشون هست سخت نگیر

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.