2777
2789

سلام

میگن برای بچه قصری(دسشویی فرنگی بچگونه) بخرید تا راحتتر یاد بگیره که بره دسشویی

دیروز یکی بهم میگفت نخری بهتره... باهمین دسشویی خودمون یاد بگیره

تجربه شما چیه؟ 

بچم 3 سالش هس

خدا،،، تورو خدا🙂

امتحان کردم یاد نگرفت 

دختر منم سه سالشه از پوشک باز کردم 

جیش رو کاملا بلده 

ولی پی پی متاسفانه تو شلوارش میکنه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
امتحان کردم یاد نگرفت  دختر منم سه سالشه از پوشک باز کردم  جیش رو کاملا بلده  ولی ...

چندوقته از پوشک گرفتی؟ 

وماچون خودمونم فرنگی استفاده میکنیم گفتم شاید مارو میبینه اینجوری براش راحتتره

خدا،،، تورو خدا🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موافق قصری هستم ، بچم پاهاش درد میگیره خب ، درسته که اعتیاد اوره یعنی باید یکی هم توو ماشین داشته باشی ، ولی بچم از ۴ سالگی توالت ایرانی نشست و جمع کردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

سه ساله دیگه خواهر من بزرگه چرا اینقدر دیررر!!!!!!!

من بچمو از یکسال و نیم شروع کردم به دسشویی بردم خیلی برام سخت بود تاااااا الان که دوسالو نیمه هس تازه یکم روان شده خودش میره شما سه ساله حداقل ۶ ماه هم  تا یاد بگیره میشه حدودای ۴ ساللل واقعا دیره 

البته نظر منه خودتون میدونید 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سه ساله دیگه خواهر من بزرگه چرا اینقدر دیررر!!!!!!! من بچمو از یکسال و نیم شروع کردم به دسشویی بردم ...

زیر سه سال اشتباه محضه آسیب جنسی به بچه میخوره و روان مادر نابود میشه ، داد و بیداد و اسیبه ، بعد از سه سال با بچه حرف میزنیم توضیح میدیم ، تجربه ی من اینه که زیر سه سال اشتباه محضع

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
موافق قصری هستم ، بچم پاهاش درد میگیره خب ، درسته که اعتیاد اوره یعنی باید یکی هم توو ماشین داشته با ...

راستی به این موضوع فکر نکردم🤔

بچم با قصری یاد بگیره،، اگه برم خونه مامانم یه جای دیگه ممکنه نشستن رو سنگ براش سخت باشه و بگه قصری میخام؟ 

خدا،،، تورو خدا🙂
راستی به این موضوع فکر نکردم🤔 بچم با قصری یاد بگیره،، اگه برم خونه مامانم یه جای دیگه ممکنه نشستن ...

بله من همیشه همراهم بود

سه ساله دیگه خواهر من بزرگه چرا اینقدر دیررر!!!!!!! من بچمو از یکسال و نیم شروع کردم به دسشویی بردم ...

خب آخه تجربه شماهم که از 1سال و نیمه از پوشک گرفتین هم نشون میده براتون سخت بوده... شاید شما زود شروع کردین

البته من نمیدونم چه سنی برای از پوشک گرفتن خوبه.. بچه اولم هس

ولی خیلی جاها شنیدم زیر2 سال خیلی زوده

خدا،،، تورو خدا🙂
زیر سه سال اشتباه محضه آسیب جنسی به بچه میخوره و روان مادر نابود میشه ، داد و بیداد و اسیبه ، بعد از ...

شاید اطراف من نزدیک به ۳۰ تا بچه یا بیشتر باشه بچه های عمو عمه خاله دایی و...

همگی از دم از یکسال و نیم شروع به پوشک گرفتن کردن هیچیشون نشد سالمن البته بدون داد و بیداد

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑