2777
2789

موهام بشدت آسیب دیده اس اما دوسشون دارم 

بهشون هم میرسم ولی انگار ننگار مامانم اجازه نمیده خودمم دودلم 

اینارو کوتاه کنم این مدلی بعد کراتین کنم؟ 

چون موی بلند کراتینش زیاده قیمتش انجام ندادم 

این مدلی

اینا

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

نه

چرا

تیارام،همون‌دانشجویِ سال‌ِاولِ‌پزشکی‌که‌بابایِ باباجان‌هاست. !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم حیفه نزن همم موی فر دیر دیگه این جوری بلند میشه ها 

اخه خیلی وز داره و شکننده اس 

از طرفی گفتم تنوع بدم 

اخه خیلی وز داره و شکننده اس  از طرفی گفتم تنوع بدم

نمی‌دونم اگه بعدا پشیمون نمیشی و حسرت نمی‌خوری برای تنوع انجام بده 

منم موهام فر وقتایی که می‌خوام قشنگ تر بنظر برسه از ماسک مو پنتن بنفش استفاده میکنم انقد خوبه توام امتحان کن 

تا یک ماه  هر شب روغن نارگیل و رزماری 

نرم کننده وقتی میری حموم فقط به ساقه مو بزن 

شامپو هفته ای یکبار فقط به ساقه موهاتم شامپو نباید بزنی اصلا از اتو مو و سشوار و اینا استفاده نکن دو سه ماه انجام بده کراتین طبیعی فقط میگم باید دو سه ماه رعایت کنی