بهشون هم میرسم ولی انگار ننگار مامانم اجازه نمیده خودمم دودلم
اینارو کوتاه کنم این مدلی بعد کراتین کنم؟
چون موی بلند کراتینش زیاده قیمتش انجام ندادم
این مدلی
اینا
تیارام،هموندانشجویِ سالِاولِپزشکیکهبابایِ باباجانهاست. !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
تیارام،هموندانشجویِ سالِاولِپزشکیکهبابایِ باباجانهاست. !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شامپو هفته ای یکبار فقط به ساقه موهاتم شامپو نباید بزنی اصلا از اتو مو و سشوار و اینا استفاده نکن دو سه ماه انجام بده کراتین طبیعی فقط میگم باید دو سه ماه رعایت کنی