2777
2789

۵ هفته ام ب فاصله نیم ساعت ۶ تا خوردم رو دومی افتادم خونریزی خیلیییی شدید 

بعد شیشمی  مردممم  و زنده شدم 

من قطب جنینی و ضربان نداشت الان وسط لخته میبینم 

باید دفع بشه؟یا همون لخته اوکیه الان بهترم ولی گلوم و انگار دارن فشار میدن لرز  و درد خفیف دارم یعنی تموم شد یا باز میگیره

من فشارم همیشه رو ۷ هستش نمیرم ی وقت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ تا

مگه از جونت سیر شدی

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
احمقمممم  الان ک بهتر شدم بعد دوساعت باز بد میشم ؟برم  بیمارستان

پاشو مدام تو خونه پیاده روی کن با سرعت و زود زود برو دستشویی و بشین تا خونه و لخته هات بیاد بره

قرص اهن حتمن حتمن بخور چند هفته

اب پرتقال طبیعی بگیر بخور

جگر بخور

تا کم خونی نگیری

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
پاشو مدام تو خونه پیاده روی کن با سرعت و زود زود برو دستشویی و بشین تا خونه و لخته هات بیاد بره قرص ...

نمیتونم پاشم میلرزم رفتم حموم آب قطع شد مردم از سرما خودش دفع نمیشه ؟

نمیتونم پاشم میلرزم رفتم حموم آب قطع شد مردم از سرما خودش دفع نمیشه ؟

نمیدونم

بستگی به بدن داره

واکنش بدن فرق میکنه

اگر انقدر بد حالی پاشو برو دکتر

ی اب قندی درست کن بخور با قرص اهن . حدقل چند روز خونریزی داری . داخل واژن قرص نزاشتی ؟ فقط خوراکی؟ چ ...

چرا یکی واژن  ۵ هفته و ۶ روز 

الان سوالم  اینه باز حالم بد میشه یا گذشت

چرا یکی واژن  ۵ هفته و ۶ روز  الان سوالم  اینه باز حالم بد میشه یا گذشت

ن دیگه تموم شده . اما خونریزیو داری استراحت کن . ۵هفته ک زود بوده برا تشخیص دقیق حالا کاریه شدع . اگ دیدی بند نمیاد باید سونو بدی ک چیزی نمونده باشه فقط دعا کن نمونه بیچاره میشی