2777
2789
عنوان

آبروی بچم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی از مشکل دخترتون خبر دارین خو مهمونی جایی میریدبراشب میخایید بخابید،حتما برا بچه هاتون رخت خاب وپتو بردارید 

من یادمه مامانم همیشه همینکارو برامون میکرد بااینکه ما شب ادراری هم نداشتیم 

الان منم برا بچه هام همین عادتو دارم 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

عزیزم وقتی بچه این شرایط رو داره نمونید شب جایی

این مار عزن نفس بچه رو اسیب میزنه همینکه شب ادراری داره برای خودش سخت هست و استرس داره

حالا که پیش اومده و موندین بگید چون مایعات زیاد خورده بود و خوابش سنگینه برای احتیاط گذاشتم 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

انشاالله که شعور داشته باشن به روی بچه ات نیارن. به خودت رو نگران این نوصوع نکن تو مسئله رو بزرگ نکن تا برای دختر هم بزرگ نشه  مسیله رو حل کن .مشاوره کن با دکتر ی چیزی ببین چی کاری کنی دخترت دیگه نیاز به پوشک نداشته باشه

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

دنبال چ کامنتی هستی بگو من بزارمش🥺🫂

اخه حساسیتت انقد بالاس ک دوباره همین تاپیک رو زدی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه دوستم هم تا شیش سالگیش شبا فقط پوشک میپوشید ،بعد دیگه گفت تا کی بپوشم بچم عادت میکنه همینطور،شبا یکی دو باز نصف شب خودش بیدارش کرد برد دستشویی دیگه موشک نپوشید کم کم خوب:شد بچه،خجالت هم نداره پسر دوستم ده سالشه هنوز شبا جیش میزنه نه مادر مقصره نه بچه

پوشک میشدیذ

نه بابا ما بزرگ‌بودیم 

ولی مامانم وسواس داشت از رخت خابای کسی نمیزاشت استفاده کنیم 

الان دخترم ۱سالو هفت ماهشه من هرجا میرم رخت خابوملافه وپتوش همرامه 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

پسر جاری خواهرم ۱۸سالشه چند وقت پیش خونه خواهرم خوابیده جیش کرده بود سر جاش میگ شب ادراری داره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....