2777
2789
عنوان

بازم به شوهرم شک کردم. نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 34 پست
نه از اول همینجوری بود . گاهی پیش اومد ک دیگه اینجوری نبود یه دفعه تو یه هفته هر روز . ولی بعد دوبار ...

نمی‌خوام تودلت شکی بندازم چون منم تقریبا همینجوریم.سردم.ولی ازش بپرس درمورد اون قرص وکاندوم حتی اگه دروغ هم بگه بازم بپرس 

سیاست زنانه هر مردی رو از پای در میاره سعی کن مشاوره داشته باشی ،نسنجیده ،عجولانه،هیچ کاری نکن با حر ...

چه سیاستی . صاف تو چشمام نگاه کرده گفته زنهای خیابونو میبینم فقط با اونا تحریک میشم. برای این کثافت حیفه سیاست داشتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میخواد حرصتو در بیاره خیانتی در کار نیست

اون که نمیدونه من تعداد کاندوما یا قرصاشو میشمرم . روحشم خبر نداره در این حد زیرنطر دارم‌ فکر میکنه درگیر بچه داریم حواسم ب هیچی نیس .

چه سیاستی . صاف تو چشمام نگاه کرده گفته زنهای خیابونو میبینم فقط با اونا تحریک میشم. برای این کثافت ...

متاسفانه خیلی از مردا فکر میکنن مرغ همسایه غازه در حالی که حتی مرغ هم نیست 

میشه روش کار کرد ،تو بحث وجدل حلوا خیرات نمیکنن هر دو طرف گارد دفاعی میگرن وفکر میکنن حق با خودشونه ولی باز به خدا توکل کن

اون که نمیدونه من تعداد کاندوما یا قرصاشو میشمرم . روحشم خبر نداره در این حد زیرنطر دارم‌ فکر میکنه ...

بر عکس حواسش هست

اینا فقط بخاطر اینکه تو رو اذیت کنه

وگرنه کسی کاندوم تو کشو نگه میداره

دوستداره

ببین میخواد حرصتو در بیاره خیانتی در کار نیست

قبلا چیزای دیگه ازش دیدم اینجا هم تاپیک زدم. همه میگن مشکوکه . ولی نمیتونم ثابت کنم‌ هر وقت چند روز نیستم برمیگردم نیبینم موهای کل بدنشو زده . یا تو یخچال وسایل پیتزا دیدم این اصلا بلد نیس فر روشن کنه  . یا رفتنی یه بسته اجیل دو کیلویی تو کابینت بود و کلی میوه تو یخچال وقتی بعد دو روز اومدم دیدم اینا نیستن الکی گفت خودم خوردم ! این اصلا لب ب اجیل نمیزد . یا اومدم دیدم پتوی رو تخت بوی عطر میداد این اصلا عطر استفاده نمیکنه . اصلا اون  عطر ما نداشتیم 

بر عکس حواسش هست اینا فقط بخاطر اینکه تو رو اذیت کنه وگرنه کسی کاندوم تو کشو نگه میداره دوستداره

همیشه تو کشوی لباساش میزاره . از همون اول اونجا میزاشت . من بهش شک داشتم حتی شمردم ببینم کم میشه یا نه . یه دفعه دیدم کل بسته اش نیس برده 

قبلا چیزای دیگه ازش دیدم اینجا هم تاپیک زدم. همه میگن مشکوکه . ولی نمیتونم ثابت کنم‌ هر وقت چند روز ...

ببین بیگدار به اب نزن

هزینشو داری توی خونت دوربین کار بزاری

حقیقتو بدونی

ولی من میگم هدفش اینه تورو اذیت کنه

هوووووووف ادمو عصبی میکنین .مگه گفتم من نمیرم پیشش ؟ اون نمیخواد . جاشو جدا کرده . خودشو میزنه ب خوا ...

حالم بهم خورد ازش

زندگیم خلاصه شده تو سه عدد عشق اولی همسرمH❤️ودوتا بچه هام💞🌷🥀❤️خدایا شکرت☺️
ببین بیگدار به اب نزن هزینشو داری توی خونت دوربین کار بزاری حقیقتو بدونی ولی من میگم هدفش اینه تو ...

نه هدفش این نیس چون خدا و جون پدر   مادرشو همش قسم میخوره که خودشو تبرئه کنه . اون انقدر کثیفه که نمیتونم دیگه تحملش کنم . من قبلا هر وقت میخواستم برم خونه پدرم بهش یر بزنم دو سه دوز میموندم. اون موقع این قبل اینکخ برسه خونه زنگ میزد میگفت رفتی یا هنوز هستی . یه بار شک کردم چرا میخوهد مطمئن بشه گفتم اره رفتم . ولی موندم خونه . این درو باز کرد با یه پسره اومد تو خونه . یهو جفتشون خشکشون زد منو دیدن . پسره کفشاشو گرفت دستش دویید رفت شوهرمم پشت سرش فرار کرد . اخه چرا انقدر ترسیدن به خدا سکته زدن جفتشون . بعد ایفون برداشتم دیدم تو کوچه به شوهرم گفت اون دختره کی بود تو که گفتی کسی تو خونه نیس. 

ببین تو خودتو بزار جای اون کاندوم رو میزاری زنت ببینه یا صدتا سوراخ مخفی،میکنی

اره چرا نزاره مگه پسر مجرده که قایم کنه . یه وسیله ضروریه گذاشته تو کشوش ‌. از روز اول ازدواج مون همون جا گذاشته