کلا بهش شک دارم . از چشمم افتاده . ولی دوس ندارم یه ادم کثیف تو خونه ام باشه . چند روز پیش تو کیف کارش یه ورق قرص ویاگرا دیدم. چیزی نگفتم . گفتم چند روز بگذره ببینم مصرف میکنه . چون ما اصلا با هم رابطه ای نداریم . امروز دیدم قرص ها دیگه نیستن . تو کشوی لباساش هم یه بسته کاندوم بود. دیدم اونا هم نیستن . بهش شک کردم . جز کشوی لباسش جایی نداره بزاره . میخوام برم الان بهش بگم کجا گذاشتیشون ولی همیشه دروغ میگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا چیزای دیگه ازش دیدم اینجا هم تاپیک زدم. همه میگن مشکوکه . ولی نمیتونم ثابت کنم هر وقت چند روز نیستم برمیگردم نیبینم موهای کل بدنشو زده . یا تو یخچال وسایل پیتزا دیدم این اصلا بلد نیس فر روشن کنه . یا رفتنی یه بسته اجیل دو کیلویی تو کابینت بود و کلی میوه تو یخچال وقتی بعد دو روز اومدم دیدم اینا نیستن الکی گفت خودم خوردم ! این اصلا لب ب اجیل نمیزد . یا اومدم دیدم پتوی رو تخت بوی عطر میداد این اصلا عطر استفاده نمیکنه . اصلا اون عطر ما نداشتیم
ببین بیگدار به اب نزن هزینشو داری توی خونت دوربین کار بزاری حقیقتو بدونی ولی من میگم هدفش اینه تو ...
نه هدفش این نیس چون خدا و جون پدر مادرشو همش قسم میخوره که خودشو تبرئه کنه . اون انقدر کثیفه که نمیتونم دیگه تحملش کنم . من قبلا هر وقت میخواستم برم خونه پدرم بهش یر بزنم دو سه دوز میموندم. اون موقع این قبل اینکخ برسه خونه زنگ میزد میگفت رفتی یا هنوز هستی . یه بار شک کردم چرا میخوهد مطمئن بشه گفتم اره رفتم . ولی موندم خونه . این درو باز کرد با یه پسره اومد تو خونه . یهو جفتشون خشکشون زد منو دیدن . پسره کفشاشو گرفت دستش دویید رفت شوهرمم پشت سرش فرار کرد . اخه چرا انقدر ترسیدن به خدا سکته زدن جفتشون . بعد ایفون برداشتم دیدم تو کوچه به شوهرم گفت اون دختره کی بود تو که گفتی کسی تو خونه نیس.