2777
2789

من تا حالا مهمونی ندادم اصلا بلد نیستم 

خونمم مجردیه حتی ما هنوز رسمی عروسی نکردیم 

همسرم از سفر برگشته اومد پیش من 

قرار بود خونه مامانش بیان دیدنش ولی مریض شد 

همه فامیلا دیشب زنگ زدن گفتن داریم میایم دیدن شوهرت هم مامانم اینا هستن هم خانواده خودش 

من تا حالا نه غذا درست کردم نه چیزی 

البته شام نمیان فقط عیادت

ولی خب تعدادشون زیاده 

اخه تو خونه مجردی کی مهمونی میگیره 🤦🏼‍♀️😭😂

فردا میشینن مسخره میکنن میگن این دختره یه میوه بلد نیس پوست بکنه 😭😂😂

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جات یودم اش درست میکردم عصرونه میدادم 

یه خاطره خوب میشه براشون و هم اینکه هنرتو نشون دادی 

البته فک کنم بلد نباشی😐

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

به تعدادشون ظرف وظروف داری؟؟؟

وای اصلا یادم نبوددد 

فکر نکنم 😭😂😂😂

هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺 

یکم میوه شیرینی بچین و ی چای خوشرنگ دم کن دیگ.‌‌..کاری نداره ک نتونی...اگ شام بود سخت بود

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ب تعداد نفرلت بشقاب میوه و چاقو لازم داری 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
جات یودم اش درست میکردم عصرونه میدادم  یه خاطره خوب میشه براشون و هم اینکه هنرتو نشون دادی&nbs ...

آش ؟؟؟ من یه عمره نودل میخورم فقط فک کردی بلدم 😂😂😂

آش ؟؟؟ من یه عمره نودل میخورم فقط فک کردی بلدم 😂😂😂

خب بگو مامانت بار بزاره برات بیاره یکم زودتر از مهمونا برسه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ب تعداد نفرلت بشقاب میوه و چاقو لازم داری 

خب فک نکنم وسایل موجود باشه باید پرت کنم سمتشون 😂😂😂

خب بگو مامانت بار بزاره برات بیاره یکم زودتر از مهمونا برسه

پیتزا سفارش بدم ؟ 

دیگه ظرفم نمیخواد 😂

پیتزا سفارش بدم ؟  دیگه ظرفم نمیخواد 😂

اره خوبه. اینم ولی گرون میشه ها

پیش دستی و فنجون یا استکان کاردو چنگال به تعداد می خوای داری امانت بگیر از مادری خواهری کسی فعلا

شب میان

احتمالا برم بخرم الان 🤦🏼‍♀️😂

2810