2777
2789
عنوان

خامه قنادی لطفا بیاین

51 بازدید | 11 پست

خامه قنادی گرفتم دفعه پیش گلرود گرفتم ایندفه کاله... میتونم خامه هارو با هم مخلوط کنم آخه گلرود نصفش مونده .....یا خراب میشه؟لطفا درمورد خامه ها اطلاعی دارین راهنمایی کنین ممنون🙏🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مزه کاله چطوره؟ خوب کاور میکنه؟ تایم فرم دادنش چقده ؟ فقط از گلرود استفاده کردم...

باور کن عزیزم یادم رفته خیلی وقته درست نمیکنم 

فک کنم فرمدادن کاله سختتر بود

ففط هیچوقت خامه قدیمیتو ترکیب نکن با جدیده

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤
سلام‌وقت بخیر. میتونید‌ترکیب کنید مشکلی پیش نمیاد. خامه گلرود خامه خیلی چرب و‌سنگینیه .خامه کاله ه ...

شما امتحان کردین راضی بودین؟آخه هنوز خامه کالرو باز نکردم گفتم اگه مناسب نیس ببرم عوض کنم .... میگن بجای مخلوط کردنشون باهم میشه گلرودو فیلینگ گزاشت کالرو کاور ولی من امتحان نکردم میترسم خراب شه و خامه هدر بره....چقد باید همزده شه تا فرم بگیره

شما امتحان کردین راضی بودین؟آخه هنوز خامه کالرو باز نکردم گفتم اگه مناسب نیس ببرم عوض کنم .... میگن ...

بله عزیزم کارم کیک تولده.از خامه کاله استفاده میکنم و هم از طعم و فرم پذیریش راضیم.

شما هم میتونید این دو تا رو ترکیب کنید فرم گیریش هم راحته چون گلرود چربیش بالاست و زود فرم میگیره.

یا میتونید جدا استفاده کنید که البته دوستان برعکس گفتن بهتره کاله رو واسه فیلینگ چون طعم بهتری داره استفاده کنید و گلرود رو واسه کاور چون دیر شل میشه و راحت میتونید کاور کنید 

باز سوالی بود در خدمتم

بله عزیزم کارم کیک تولده.از خامه کاله استفاده میکنم و هم از طعم و فرم پذیریش راضیم. شما هم میتونید ...

ممنون که راهنماییم میکنی مهربونم الهی همیشه تو کارت موفق باشی🥹❤️

منم ب امید خدا میخوام شروع کنم خیلی علاقه دارم گفتم بجای کلاس خودم تمرین کنم یاد بگیرم ولی من فقط تو بخش فرم دادن خامه و خامه کشی کیک و تزعیناتش حرفه ای نیستم مثلا خامرو ۱۰ الی ۱۲ دیقه اول با دور کند بعد تند هم میزنم ولی بعد چند دیقه شل میشه... کیکم خوب کاور نمیشه با اینکه کاور اولیه میزنم میزارم یخچال بعد دوباره کاور میزنم خوب کاور نمیشه یجاهاییش شکم میده و حس میکنم یذره کجه ..دورگیری میکنم بعد خامه میزنم تیکه های کیک میره تو خامه... برای ماسوره زدنم خامم فرمشو تقریبن از دست میده بعدش نمیدونم چطور کیکم یک کیلو بشه مثلا..... باید رو ترازو درست کنم ؟ولی خداروشکر از طعمو و بافت کیک خیلی راضیم فقط ظاهرشو نمیتونم🫠💔

سلام مجدد.

ببینید عزیز اوایل ک من هم شروع کردم با همین فیلم و گلیپ ها شروع کردم صرفا از روی علاقه.بعد به یه جایی رسید ک‌واقعا لحساس نیاز به آموزش کردم و رفتم یک پکیج خامه کشی خریدم .خداروشکر دستم راه افتاد.

اصلا بهتون پیشنهاد نمیدم ک بخواید خودتون با تجربه شخصی راه درست رو توی اینکار کشف کنید .چون در پسش شما میمونید با مواد اولیه ای که تماما خراب شده و وقتی که ازتون گرفته شده فقط یک تجربه اندکی در این مورد ب دست آوردید.


در مورد طعم کیک ها ک بله واقعا کیک های خانگی خوشمزه ان.من یک مشتری دارم دیگه کلا از قنادی کیک نمیگیره .حالم خوب باشه یا بد باید برای مناسبت هاشون درست کنم.

ان شاالله موفق باشید

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز