2777
2789
عنوان

وسواس کندن موی کودکان

126 بازدید | 3 پست

سلام پسرم 4 سالشه و تک فرزنده و تو خانواده مشکلی نداریم همیشه هم تو مرکز توجهه, یه مدتیه ناخون هاشو میخوره دستاشو گاز میگیره جدیدا هم با موهای سرش، ابرو و مژه هاش ور میره که بکنه ،روانشناس بردم گفت هواسش رو پرت کنید، شبا موقع خواب این کارو میکنه همش دستشو نگه میدارم تا بخوابه ولی یه لحظه ول کنم میره سراغشون 

چیکار کنم کسی تجربه مشابه داشته؟😔

چه روانشناسی بوده!🙄

ریشه اش رو باید پیدا کنی. ناخن جویدن و دندون قروجه یا همین‌مو کندن ریشه عصبی داره. بلید دلیلش رو پیدا کنی

ممکنه از یه بچه کوچیک بچه استرس بگیره. یا از دیدن یه کارتون. یا مثلا مهد بره مربی سر یکی دیگه داد بزنه ولی استرس اش واسه بچه است

روزهایی ک ببشتر اینکارو میکنه فکر کن ببین چه اتفاقایی افتاده

ممونه ی مساله خیلییی ساده باشه. دختر برادرم کلی مشکل داشت اونقد دکتر میبردنش.ی دکتر گفت مشکل اش عصبی هست. هعی گفتن نه خونه مون ارومه و.. بعدا متوجه شدن‌ ناظم همیشه با خطش سر صف بوده همیشه استرس داشته کتک بخوره در صورتی ک هرگز کتک نخورده بود.

شما هم باید فکر کنی ببینی چی ازارش میده

چه روانشناسی بوده!🙄 ریشه اش رو باید پیدا کنی. ناخن جویدن و دندون قروجه یا همین‌مو کندن ریشه عصبی د ...

ما خودمون هم اشتباه زیاد داشتم زود عصبی میشدیم سرش و ترسونیدمش 😭 اما الان یک ماهه که خیلی ملایم رفتار میکنیم باهاش خیلی از اخلاق های بدش درست شده ولی شبا موقع خواب باز میکنه نمیدونم چیکار کنم دیگه بخدا دلم میخواد خودمو بکشم و این روزا رو نبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما خودمون هم اشتباه زیاد داشتم زود عصبی میشدیم سرش و ترسونیدمش 😭 اما الان یک ماهه که خیلی ملایم رفت ...

وای ترس خیلییی بده خیلییی

هیچوقت دیگه اینکارو نکن.تا ابد بچه دچار اختلال میشه

حتما با به مشاور صحبت کن.ی مشاور کودک خوب

مو کندن و هر کار مشابه ای عوارض همون ترس یا اسیب های دیگه است. پیش اومده با سرزنش کردن خودت مشکلش برطرف نمیشه. حتما از همینجا جلوی اسیب های دیگه رو بگیر. اینکه حواسش رو‌پرت کنی فابده نداره.باید روان بچه  درمان بشه