2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کوچیک کردم اونم اخر بهم توهین کرد

هییچ ارتباطی برقرار نکن و ازت خبر نداشته باشه

عزیزم انقدر ادمای خوب و عاشق هست ک هنوز ندیدی

کسی ک بهت توهین کنه جاش تو زندگیت نیست....

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
اره بخدا ..... بحث عیب نیست . خب طرف بهر دلیلی نخواسته.شوهرم ک‌نبوده. ولی خب اینو تازه فهمیدم

شوهرتم بود به زور ک نمیشه یکیو کنار خودت نگه داری. هروقت هر چیزیو رها کنی و گیر ندی بهش میرسی. زمان و صبر و نماز حلال همه مشکلاته. خدا تو قرآن گفته

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
شوهرتم بود به زور ک نمیشه یکیو کنار خودت نگه داری. هروقت هر چیزیو رها کنی و گیر ندی بهش میرسی. زمان ...

جسارت نشه .

من اصلا مذهبی نیستم ولی راز و نیاز شبونه تو رختخواب با خدا حلال مشکلاتمه

بله

نمیدونم چجوری ولت کرد

ولی اکسم اخرین پیاماش فقط ف.حش های ن. اموصی بود تهشم نزاشت باهاش حرف بزنم سریع بلاک کرد کلی حرف تو دلم موند ک بهش بزنم...

میدونم سخته ولی سعی کن فراموشش کنی

حق داشتی بری ولی حق نداری برگردی:)))
نمیدونم چجوری ولت کرد ولی اکسم اخرین پیاماش فقط ف.حش های ن. اموصی بود تهشم نزاشت باهاش حرف بزنم سری ...

اونم اخرا داشت حرفای زشت میزد به من نه ولی کلا حرمتا رو شکست

جسارت نشه . من اصلا مذهبی نیستم ولی راز و نیاز شبونه تو رختخواب با خدا حلال مشکلاتمه

هر کس به مدل خودش با خدا راز و نیاز میکنه. قضیه همون موسی و شبان. هر کس یه مدلی آروم میشه. هرکس آزاده هرطور که دوست داره رفتار کنه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
2810