2777
2789

هی میگرفت ول میکرد انقده گریه هم میکرد سیرم نمیشد که دیگه مجبورشدم بش شیرخشک بدم نمیخوام دراینده بچه هام شیرخشکی بشن عملی چیزی هست که بشه نوک سینه درست کرد من اصلا ندارم

خوشا صبری که پایانش تو باشی ❤️😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بریز تو 🍼 

بعد بدع بچت بخوره

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

فقط تلاش و اروم گوشه سینه رو  نازک بگی بزار دهنش یه جور بچپون و کنارش شیر آرم بربز تا نیک بزنه

اگه با شیشه شیر بدی دیگه سینه نمیگیره ،بل کمک یکی هی تلاش کن

از سری های مخصوص سینه بگیر ک‌نوک هم داره بزن ب سینه ات 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من شنیدم مرد تو رابطه باید سینه و نوکش رو خیلی ببخشید اما بخو**ره

شما هم این کار رو انجام بدین شاید شد

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

موقع زایمان بیمارستان بهت میگن چکار کنی بزنه بیرون. یکم سخته زخم میشه باید پماد آ د بزنی. شیر خودتو بده بچه ت ب مرور زمان درست میشه باید صبور باشی 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️