2777
2789
عنوان

چقدپشیمونم ازبچه دارشدن😓

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 38 پست

زمان میبره که زندگیت روی روال بیفته کسی رو نداری بیاد کمکت؟

بچه که بیاد کلا زندگی یه جور دیگه میشه اصلااا جلو شوهدت اینجوری نگی چون مردا چشمشون به دهن زنه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه

بدون ۹۹ درصد مادرا این روزا رو گذروندن عزیزم

اینا میگذره نی نی بزرگ میشه 

وقتی غرق خستگی هستی بوست میکنه میگه مامانی خسته نباشی اون موقع ضعف میکنی براش میگی من قبل تو چکار میکردم🥰

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من ۱۸ سالمه و تازه  ازدواج کردیم خانمم باداره میگه بیا سقط ش کنیم شاید نتونیم بزرگ کنیم وقتی شما اینجوری میگین من کم میترسم بنظرتون سقط ش کنیم ولی خودم میخوام به دنیا بیاد

اولشه گل اوقات تلخی نکن برات سخت و تلخ بگذره .

بخدا بعداً اینقدر دلت تنگ این لحظات میشه

اینکه یه موجود کوچک و نرم بغل می‌کنی اون دستای نرمشو نوازش می‌کنی بوش می‌کنی خیلی ها آرزو داشتن این لحظات رو دارن. نمی‌گم آسونه قطعا نیست اما مهم اینه تو از پیش برمیای

خدا لایق مادر بودن قرار داده 

همسرت کمکمت کنه خسته نمیشی 

من فقط تو زندگیم از بچه آوردن خوشحالم چون حس مادر شدن بهترین حس دنیا آدم از خود میگذره برای دیگری 

و اینکه من نمی‌دونم شما چطور پشیمون میشی من شخصا دو شب روز نمبخابیدم گاهی بچم مریض میشد ولی هیچ وقت هم ابرو نیاوردم نگاه کردن به بچه آدم خودش حس خوب میگیره نه پشیمونی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

هرچی هم بزرگتر میشن بدتر میشه😑😑ادم هی میگه غذابخوره راحت میشم راه بیفته راحت میشم ...بچهه خاصیتشه ...

واقعا بچه داری راحتی نداره.از اول تا آخر سخته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

اول راهی که خیلی زود خسته شدی. اینا که گفتی برای همه همینه. من له له ام بچه ام هفت ماهه ست خواب به چشمم ندیدیم این مدت. درست غذا نخوردم بیرون که اصلا نمیرم مگه دکتر یا بهداشت برم. خونه کسی نمیرم که بچه ام مریض نشه. منم وضعیتم همینه ☹️☹️

اینجوری نگو خدا روشکر کن یک کوچولوی سالم داری سختیاشم شیرینه من یازده ساله حسرتش دارم

ایشاله شمام این خستگی هاروتجربه کنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید