2777
2789
ما از خود تولیدی میاریم بستگی داره چه جوری باشه ولی ۱۴۰۰ نسبتا خوبه ما با کیفیت درجه یک ارزونترم ‌ ...

ان شاالله خدا به کسب و کارتون خیر و برکت بده 

میگم کاپشن چرمی دیدی بعد یه مدت خود به خود له میشه پاره میشه؟

کفش چرم هم اینجوریع؟ خود به خود خراب میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه جدی اخه یکم شک کردم چون چهارتومن هم دیدم بعضی جاها میزنن اگر ارزونه چرا این قیمتا نجومی یه /؟به خ ...

همونجا که من اینو خریدم گرون ترم داشت مشخص بود مثلا زیره اش بهتر بود

این که من گرفتم دونه ای یک و هفتصد بود اف خورده بود ۵۰ درصد

دیگه بالاخره براشون صرفه اقتصادی داشته که این قیمت فروختن 

ولی ب نظر من چرم درجه دو سه هستن نمیدونم خودمم خریدم شک کردم واقعیت 

سال 96 یک جفت گرفتم 380هنوزم میپوشم گاهی هیچیش نشده 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
همونجا که من اینو خریدم گرون ترم داشت مشخص بود مثلا زیره اش بهتر بود

اره درسته 

اما اینایی که من دیدم خیلی معمولی هم بودن نمیدونم چرا قیمتاشون انقدر تفاوت داره 

از فروشنده پرسیدم گفت به خاطر برند خاص شونه دیگه نمیدونم 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
ان شاالله خدا به کسب و کارتون خیر و برکت بده  میگم کاپشن چرمی دیدی بعد یه مدت خود به خود له می ...

ممنونم 

چرم طبیعی اصل رو درست نگهداری کنی اونطوری نمیشه

کفشاتو از الکل و مواد صنعتی دور نگه دار.جلو نورخورشیو ولشون نکن.داخل کیسه پارچه ای بذار داخل پلاستیک نذار.تمیز نگه دار و واکس  چرم بزن

عه جدی اخه یکم شک کردم چون چهارتومن هم دیدم بعضی جاها میزنن اگر ارزونه چرا این قیمتا نجومی یه /؟به خ ...

۰ون چرم  زیره ای  که استفاده میکنن تفاوت داره

بعضا یه قسمت نازک از چرمه سالک داره و زیره معمولی خورده این مشخصه ارزونه

بعضیا هم که زیاد میکشن روش