سلام مامانا بچه دومم رو میخوام از شیر بگیرم چون بچه اولمو تا دوسالگی شیر دادم و بعدش باردار شدم الان حس میکنم بدنم واقعا خالی میشه شب قبل خواب سیرش میکنم اما بچه تا صبح وصله بمن .همه دندونام خراب شدن دارم یدونه یدونه درستشون میکنم از یطرفم میگم من باید سالم باشم تا بتونم مراقب بچه باشم.از یکطرفم عذاب وجدان دارم برا بچم توروخدا راهنماییم کنید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم سعی کن از شیر شب بگیریش اما هنوز زوده بخای شیرشو قط کنیبچه گناه داره.حداقل تا یکسالگی بهش بده .درکنارش خودت تقویتی بخور.حق میدم بهت منم پسرم تا دوسال شبا تا صبح چسبیده بود به سینه م دیگه ضعف میکردم
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
من هم متاهلم هم بچه شیر دادم تا دوسالگی بچه باید شیر بخوره بدنم ضعیفه دندونم از بین میره ... ...
یعنی خود مادر آدم نیس ؟؟ تحت هر شرایطی باید شیر بده ؟ اینو قبول دارم باید از اول رو تغذیه اش کار میکرد شیر بادوم چیزای مفوی میخورد این نمیشد ولی حالا که شده ، من مادری دیدم الکی بخاطر اینکه فرم سینه اش خراب نشه شیر نداد به بچش اونا گناهه نه این بنده خدا که دلیل داره منم بچم حساسیت شدید داشت از بس رژیم غذایی گرفتم غیر برنج و مرغ هیچی نمیخوردم شیرم خشک شد چهار ماهگی شیرخشک مخصوصش خورد تا هشت ماهگی بعد بهش شیر بز دادم ، الآنم سالم و سلامت
منم بچه شیر میدم ۲۰ روز دیگه تولد یک سالگیشه، از ۴ ماهگی شروع کردم عادتش دادم به شیر خشک، هرچند خوب نمیخوره شیر خودمو دوست داره. روزی یه بار یا دوبار شیر خشک میدمش. سرشب غذا زیاد بهش میدم چندروزیه بهتر میخوابه شبا، کمتر بیدار میشه برا شیر. اما شما شبا غذا بهش نده زیاد دلدرد میشه چون هفت ماهشه. یک سالش شد غذا بیشتر میخوره شبا کمتر بیدار میشه برا شیر.
من قصد دارم بعد از یک سالگیش به مرور شیر خودمو کم کنم و در نهایت قطعش کنم. فقط شیرخشک بخوره
یعنی اشکال نداره شیر بز بدمش؟میگن تا یکسالگی ندید ک
من دادم نزدیک ترین شیر به شیر مادره ، دختر من هشت ماه بود فک کنم دادم حساسیت همه چیش خوب شد فقط باید چیزی قاطی نکنند از جای مطمعن بخر بعدم یکم غلیظه آب قاطی کن ولی در کنارش بیشتر غذا خورش کن شب و بگیر آب بده تا صبح پاشد حسابی گشنه باشه غذا بده شبم غذا بده وسطاش شیر بز بده من از شیر شب گرفتم راحت شدم ، ببین پستونک بدی نمیگیره شب راحت باشی