2777
2789
عنوان

حالم گرفته شد😕کزاشم اخرین بازدید اینستاشو بسته😕🤕🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 101 پست
عزیزم 🥺🥺واقعا نمیدونم چی بگم شاید بخاطر اینه که یکم زود نامزد کردی.. 🙂اما همینکه نمیخای از دستش ب ...

🥰

خدا کنه حسم برگرده بهش🥲💔

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
اره منم همینطور میگم به خودم چون واقعا احتمالش خیلی کمه اون بیاد خواستگاریم…. چجوری دور شم ازش  ...

پسره رو دنبال نکن همش با نامزدت بگو بخند برقص شاد باش عشق کن به یچتون فک کن به آینده ی که در پیش رو داری به اینکه هیچکس نمیتونه غیر از نامزدت‌خوشبختت کنه به اینکه اون پسره الان حتی شاید ذره ی به تو فکر نمیکنه و تو نشستی غمبرک زدی که چرا اونو نگرفتم😂

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم ۱۸سالم بودهمین تجربه کردم البته من مجردم عاشق یکی از پسرا فامیل شدم که خوشگل بود قد بلند ...

چند سالکی معیارات عوض شد عزیزم؟؟؟

منم از جذب ظاهرش شدم ولی نانزدم خوش قیافه تره ازش نمیدونم چرا جذب نامزدم نمیشم این فقط قدش بلندتره از نامزدم💔

کم بهش فکر میکنم.و گاهی به خودم میگم چرا اینقدر خری که داری به کسی فک میکنی که شاید اون الان تو بغل ...

من کاهی وقتا فکر میکنم اونم منو دوست داره خودم تو سرم قصه میبافم😂

پسره رو دنبال نکن همش با نامزدت بگو بخند برقص شاد باش عشق کن به یچتون فک کن به آینده ی که در پیش رو ...

من بعضی وقتا الکی و بی دلیل از نامزدم متنفر میشم بعد یه مدت خوب میشم دوباره بدم میاد

من کاهی وقتا فکر میکنم اونم منو دوست داره خودم تو سرم قصه میبافم😂

خوب همینه دیگه تو به فکرت به مغزت اجازه نده که درباره ی پسری غیر نامزدت فکر کنی بجای اینکه تو سرت قصه ببافی با خودت تکرار کن اون هیچوقت بفکر من نیست پس منم میشم یه سگ وحشی😎😂😂

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm