دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تازمانی هم که حالش خوب باشه و وزن گیریش خوب باشه دارو نمیدن
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
۲۰ دقیقه عمودی نگهش دار،بعد هشت ماهگی دخترم خوب شد
چطوری میشه بیس دقیقه عمودی نگه داشت
من بیست دقیقه نگه میداشتم میذاشتم زمین دوبارهذگشنش میشد
خوابشم میپرید
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
تا بلندش میکنم بالا میاره اگ هم بالا نیارع تا چند دقیقه بعد بالا میاره حتی اگ عمودی باشه
عب نداره نترس حوصله کن
وزن گیریش خوبه؟