2777
2789

تنبلی تخمدان دارم و دارو استفاده میکنم ۳ ماهه قرص و امپول ک باردار شم نشدم....دوماه پیش روز ۱۲ سیکل سونو رفتم فولیکول ۱۶ و ۱۲و ۱۱داشتم اما باردار نشدم.این ماه ی فولیکول ۳۰ داشتم ک دکتر سونو گف داره ب کیست تبدیل میشه و ی فولیکول ۱۱ و ۱۲.جوابو نشون دکتر خودم دادم گف موردی نداره برا روز ۱۲ خوبه فولیکول ها و شاید این فولیکول ۳۰ ازاد بشه.امپول HCG تجویز کرد گف روز ۱۵ پریود بزن.حالا ب نظرتون فردا ک ۱۴ سیکل هس بزنم یا نگه دارم برا ۱۵؟چون فولیکل ۳۰ میترسم بزرگتر شه و کیست شه.تجربه دارید بگید لطفا

از منشی دکترت بپرس 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید