روز اول بالا می آورد و روز دوم و سوم تب بشدت شدید ...حالا دو روزه اسهال شدید جوری که هر نیم ساعتتت گلی اسهال آبکی زرد ازش خارج میشه ....یه بار دکتر بردم سرم زد و آنتی بیوتیک داد مترونیدازول و سفکسیم ...امروز که دیدم بد تر شد و حتی آبم نمیخوره بردیمش فوق تخصص عفونی اطفال ...اما تا معاینه کرد گفت نباید آنتی بیوتیک بدید و قطع کنید ...و هیچ دارویی نداد و گفت فقط بهش مایعات بدید ...واقعا موندم چیکار کنم ...می ترسم بستری بشه چون واقعا ضعیفه...خانما بیمارستان خصوصی خوب کودک تو تهران میشناسید؟ بچم اصلا حالش خوب نیست
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من پسرم اینجوری شده بود من بردمش پیش دکتر شهین بهجتی اردکانی .فقط گفت ببرش خونه دو قاشق ماست رو با ی قاشق آب خنک و ی مقدار نمک مخلوط کن اونوقت با قاشق کوچیک شروع کن اول دو قاشق بعد از نیم ساعت سه قاشق مربا خوری و هی بیشترش کن و واقعا ب طرز عجیبی خوب شد حتی برادرم مبتلا شد با این ماست خوب شد .
الان پرسیدم خانم دکتر امریکا هستن .اما شما این مدل ماست رو بده ایشالا خوب میشه
آلرژی به پروتئین گاوی داره نمی تونه ماست بخوره
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
پودر سابولار تهیه کن بریز تو ماست یا ابمیوه بهش بده بخوره کته ماشک براش درست کن با ماست چکیده بهش بد ...
این پودر و داروخانه بدن نسخه میدن؟ الان داره کیدی لاکت زینک میخوره ...ولی هیچ تاثیری نداره